TSC Auto ID Technology EMEA GmbH - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
TSC Auto ID Technology EMEA GmbH
Georg-Wimmer-Ring 8b
85604 Zorneding Alemanya

Cómo llegar

☎:  +49‑810637979000  
w:  www.tscprinters.com/
Fabricació d'impressores d'etiquetaje

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
TSC Auto ID Technology EMEA GmbH

TSC Acte ANEU Technology Co., Ltd. (TSC) és un proveïdor global de solucions d'identificació automàtica d'alta qualitat per als sectors de transport i logística, cuidats de la salut, indústria i retail. La seva cartera de productes està formada per impressores tèrmiques d'etiquetes innovadores i a preus competitius, de les quals TSC ja ha venut 2 milions d'unitats. La companyia amb seu a Taiwan és un dels deu principals fabricants d'impressores d'etiquetes tèrmiques de tot el món i ofereix una de les carteres més variades de la indústria d'AIDC.

La seu europea de TSC, TSC Acte ANEU Technology EMEA GmbH en Zorneding (Munich), és responsable de les vendes i del suport posventa a Europa, Orient Mitjà i Àfrica. Els seus productes es venen exclusivament a través del circuit de distribució i de revendedores de valor afegit (VARs).

TSC té 20 anys d'experiència en el desenvolupament i la producció d'impressores tèrmiques d'etiquetes (tèrmiques directes i transferència tèrmica). Amb una garantia de 2 anys, la gamma comprèn des d'impressores de gamma bàsica a baix preu fins a plataformes d'alt rendiment per a la indústria, així com unitats portàtils. La seva velocitat de processament va des de 2,0 a 12,0 IPS. L'amplària d'impressió varia de 2,05 a 8,65 polzades i la longitud de 12 a 160 polzades. Les impressores TSC permeten l'expansió de memòria fins a 32 MB, fonts escalables True Type i una resolució a triar entre 203, 300 o 600 ppp.

La gamma de productes també inclou els accessoris, programari d'etiquetes i consumibles (cintes, polseres), així com serveis personalitzats. Les sofisticades instal·lacions de producció a Taiwan i Xina asseguren alts estàndards de qualitat, documentats per la certicifación DIN EN ISO 9001 i 14001.