TRUMPF Maquinaria, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
TRUMPF Maquinaria, S.A.
Valportillo Primera, 1 2ª Planta
28108 Alcobendas (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑911039437   +34‑916573662   +34‑916573671  
🖷:  +34‑937189861
w:  www.trumpf.com/es_ES/
Instal·lacions i sistemes complets per al mecanitzat de xapa i materials

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
TRUMPF Maquinaria, S.A.

El Grup TRUMPF està a l'abric de TRUMPF GmbH + Co. KG en Ditzingen.

Assumeix totes la responsabilitats d'una gran multinacional, com són el lideratge, la planificació i el control del Grup i les seves filials.
 
La gestió de la companyia està centrada sobre la base de tres divisions de negoci: Maquinària/eines portàtils, Tecnologia Làser/Electrònica i Tecnologia Mèdica.
 
La nostra delegació a Espanya està especialitzada en:
Maquinària
En el camp de la tecnologia de la producció, TRUMPF ofereix màquines-eina per al processament complet de làser, punzonado, conformat i plegat. Sistemes de components estandarditzats possibiliten solucions de producció automatitzades. Una completa gamma de programari de disseny i programació (solucions CAD/CAM desenvolupades per TRUMPF) complementa i optimitza la línia de producció. En els nostres clients estan representats els més variats sectors de la indústria.
 
TRUMPF és alhora el líder mundial i el líder tecnològic en làsers i sistemes làser per a la tecnologia de la manufacturación. La gamma de productes comprèn CO2, Nd:YAG, làsers de marcat, i sistemes làser multieje. Entre els nostres clients figuren corporacions internacionals en els sectors industrials d'enginyeria mecànica, automoció i electrònica.
 
Màquines portàtils
TRUMPF fabrica màquines portàtils per al tall, fixació i achaflanado. Aquestes màquines complementen la nostra àmplia gamma de màquines-eina fixes. Aquestes eines professionals estan sent constantment desenvolupades per afegir noves tecnologies i ampliar els camps d'aplicació. Les nostres màquines faciliten cada dia els treballs a peu d'obra.
 
Altres divisions de negoci:
Electrònica i Tecnologia mèdica
El sector de l'electrònica industrial comprèn generadors de radiofreqüència i mitja freqüència per a aplicacions plasma, per a la inducció de calor en una àmplia varietat de materials i per a l'excitació làser.
En tecnologia mèdica, per als sectors de cirurgia i vigilància intensiva, proporcionem: taules d'operacions, equipament de quiròfan amarrat al sostre, sistemes d'il·luminació per a cirurgia, i aplicacions per a cirurgia làser i per radiofreqüència.
 
TRUMPF Maquinària, S. a. fundada en 1988 és una filial 100% pertanyent al Grup alemany TRUMPF i forma part de la companyia capdavantera al món en producció tecnològica. Actualment empra a 65 persones repartides en els sectors Vendes, Assistència Tècnica, Formació i Administració.

La filial espanyola té fixats els seus objectius en les Vendes i en el Servei Tècnic al mercat espanyol. Posem tota la nostra obstinació a oferir una Atenció Personalitzada i un excel·lent Servei Post-Venda.