Sucesores de A. Navarry, S.C.P. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sucesores de A. Navarry, S.C.P.
Floridablanca, 144, Bajos
08011 Barcelona Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑‑659456550  
w:  www.navarry.es
Compra-venda maquinària Arts Gràfiques nova i usada

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sucesores de A. Navarry, S.C.P.

SUC. DE A. NAVARRY, fundada en 1886 per D. Alejandro Navarry es va obrir pas al difícil mercat de l'època, per oferir les millors màquines en Arts Gràfiques. En l'actualitat aquesta empresa avalada per una llarga tradició es troba dirigida pels Srs. Ricardo i Carlos Navarry, tots dos biznietos del fundador.
En 1975, a causa del creixement del sector que va propiciar una gran demanda de la seva maquinària, van procedir a canviar de local, incrementant així l'espai útil d'exposició de maquinària sobre una superfície d'1.500 m2 en ple centre comercial de Barcelona. El que caracteritza a aquesta empresa és la fabricació i comercialització de maquinària d'ocasió, basant-se en tres principis bàsics: qualitat, servei i preus competitius.
Un gran recorregut en el sector gràfic
En el llarg recorregut per aquest segle. A. NAVARRY ha sabut afrontar amb un fort caràcter la competència que es presenta en aquest sector, gràcies al treball en equip realitzat per tots els membres d'aquesta família de professionals.
Amb una plantilla formada per tècnics mecànics i electrònics, aquesta empresa realitza una reconstrucció total i completa de la maquinària usada. Gràcies a aquest equip de sobrada qualificació, aquesta empresa manté un servei post-venda als seus clients.
El seu equipament bàsic comprèn des de guillotines i troqueladoras fins a màquines d'enquadernació, de manipulació i cartonaje. Com a representacions A.NAVARRY comercialitza les troqueladoras PYQ i ML d'introducció manual per al sector de caixes, cartonajes i carpetería.
El futur d'un gran equip
La seva especialitat es troba centrada en guillotines i troqueladoras. Per aquesta raó, A. NAVARRY dirigeix el seu objectiu més proper a realitzar l'ampliació dels seus locals, amb el que esperen aconseguir una millor gestió logística en l'emmagatzematge de maquinària.
SUCCESSORA DE A. NAVARRY es recolza en el petit i mig empresari del nostre país, introduint-se en mercats internacionals i realitzant exportació de maquinària a Sud-amèrica i Àfrica.
Aquest equip professional ha estat sempre present en la fira de Graphispag, donant continuïtat a la il·lusió i compromís que va realitzar el seu fundador D. Alejandro Navarry creant nous projectes per al futur.