Ruedas Alex, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ruedas Alex, S.L.U.
Comunidad Castilla y León, S/N - Plataforma Logística de Fraga
22520 Fraga (Huesca) Espanya
☎:  +34‑936828020   +34‑902216216  
🖷:  +34‑936828020
w:  www.alex.es
Fabricació i venda de rodes autorientables

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Ruedas Alex, S.L.U.

Rodes Alex va iniciar la seva activitat l'any 1953 fabricant aparells de precisió, però no va ser fins a 1958 quan va començar a fabricar rodes per a manutenció.
Avui dia Rodes Alex no és només una empresa consolidada, sinó l'empresa capdavantera i de referència en el sector de rodes autorientables a Espanya. Fruit d'aquest èxit, Rodes Alex disposa d'unes instal·lacions de 12.000 m2 de naus situades en una superfície de més de 25.000 m2 als voltants de Barcelona.
Aquest lideratge es basa en una gran oferta en rodes, qualitat, innovació i servei al client.  Rodes Alex manté una posició de lideratge gràcies a l'elevat nivell de servei i un producte de molt alta qualitat.
Disposem d'una extensa gamma de rodes amb més de 5.000 referències al mercat, que es va ampliant any rere any adaptant-se a les necessitats dels nostres clients.
Fabriquem i distribuïm rodes d'alta i mitja capacitat de càrrega, rodes d'acer inoxidable, rodes per a hostaleria i col·lectivitats, rodes pneumàtiques i rodes de decoració. Totes les rodes estan fabricades amb materials resistents de primera qualitat i a un preu molt competitiu, que ens fa ser capdavanter en el sector.
Per la nostra clara orientació al client, en Rodes Alex combinem la nostra presència nacional que es manifesta amb una extensa xarxa de distribuïdors, amb una projecció a nivell internacional. Per a Rodes Alex l'expansió internacional és un aspecte clau dins de l'estratègia de creixement.
 Actualment distribuïm els nostres productes en més de 20 països, tenint una gran acceptació als mercats més exigents.