Rotom España, S.L.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Rotom España, S.L.U.
Higuera 7 - Pol. Ind. Malpica-Alfindén
50171 La Puebla de Alfindén (Zaragoza) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976817753  
🖷:  +34‑976817380
w:  www.rotomshop.es
Indústria de la fusta

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Rotom España, S.L.U.

Rotom Espanya es dedica a:
- Equipament logístic: Rotom ofereix una àmplia gamma de productes adequats per donar solucions en la seva cadena logística interna. Tant per emmagatzemar com transportar o proveir processos intermedis. Comptem amb variats models de caixa, roll conteiner, contenidors, etc. A més, prestatgeries Mobile Rack, plenament adaptables a les seves necessitats.

- Pallets: Àmplia gamma de pallet en qualsevol material. Fusta, plàstic, cartró, fusta comprimida. En mesura estàndard i en mesures especials realitzats en fusta. Som especialista en pallet de plàstic, tant higiènics, com en material verge, com a diferents composicions de reciclat. Disposem d'embalatge estàndard, com pallet - box, contenidor plàstic, i collarets.

- Serveis: Lloguer: Evitem la compra improductiva davant un problema puntual, o donem solucions a llarg termini evitant la inversió.
- Reparació: Som reparador EPAL amb llicència I-324, i reparem a més qualsevol tipus de pallet, amb les especificacions que el client requereixi.
- Pallet Pooling: gestionem el seu pool d'envasos sense costos ocults, seguint els seus criteris de qualitat i la seva demanda.
- Visiti nostra tenda on-line. www.rotomshop.es