Renault Trucks España, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Renault Trucks España, S.L.
Basauri, 7 - 9
28023 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑915244600   +34‑900300788  
🖷:  +34‑915244783
w:  www.renault-trucks.es
Companyia fabricadora de vehicle industrial de transport

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Renault Trucks España, S.L.

Hereva i unificadora de més d'un segle excel·lent de la indústria francesa del camió, Renault Trucks persegueix des del 2001 el seu desenvolupament en el si del Grup Volvo, n°1 europeu dels constructors de vehicles de càrrega pesats.

Fort en la seva història i la potència d'inversió d'un grup capdavanter, Renault Trucks proposa avui la gamma de vehicles i de serveis la més estesa i més diversificada del mercat, confirmant-se com el multiespecialista del camió, proper als seus clients.

Renault Trucks constitueix la segona empresa en dimensió del Grup Volvo, que la seva dinàmica en l'activitat vehicles de càrrega pesats descansa en el desenvolupament específic de tres marques de referència sobre el mercat mundial: Renault, Volvo i Mack.

Una òptica original que permet a cada marca treure profit de sinergies, preservant la seva identitat i independència comercial. L'oportunitat per a cadascuna de construir la seva diferenciació recolzant-se en la potència d'inversió d'un grup capdavanter.

Una ocasió única per Renault Trucks d'apropar als clients les seves ambicions de multiespecialista, en qualsevol part del món.

Renault Trucks: Present en els cinc continents

Renault Trucks està implantada en més de 100 països dels 5 continents. La concepció i construcció dels vehicles, així com la producció dels components, són realitzades a França i a Espanya.
La xarxa de distribució i serveis assegura, per la seva banda, la venda, el servei postvenda i el proveïment de les peces de recanvi prop dels clients.

Filials comercials, importadors i agències combinen les seves habilitats cada dia per promoure Renault Trucks al mercat internacional.

Renault Trucks: perfil xifrat

* 15.000 col·laboradors
* 1.200 punts de venda i de servei en més de 100 països
* 5 ubicacions industrials a Europa
* 11 centres de muntatge al món
* Un objectiu de 100.000 vehicles comercialitzats en 2010