Naeco, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Naeco, S.L.
Pol. Ind. La Florida-Parcela, 45
33950 Sotrondio (Asturias) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑985678461   +34‑902013308  
🖷:  +34‑985674897
w:  www.naeco.com
Fabricació d'elements logístics de plàstic.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Naeco, S.L.

L'any 2006, un grup d'empresaris amb gran reconeixement en el sector, funda a Astúries (Espanya) la societat Nortpalet Fàbrica S.L. com una fàbrica moderna i de referència, especialitzada en el disseny, la comercialització i la injecció de productes de plàstic.

L'any 2007, després de finalitzar la construcció del seu centre productiu i oficines, van llançar el seu primer producte, una mitjana taujana de plàstic reutilitzable cridada a iniciar una substitució de la mitjana taujana de fusta en el sector d'alimentació i gran consum.

Des del primer dia, el seu equip està enfocat a oferir un tracte d'excel·lència a tots els seus clients amb un alt nivell de servei i flexibilitat.

L'any 2008 es van dedicar al reciclatge específic de productes logístics de plàstic d'ús post-industrial, especialment dels productes que hem fabricat els quals ens retornen al final de la seva vida útil, amb una capacitat de reciclatge de més de 3.000 tona a l'any.

La seva missió és convertise en un actor referent de la cadena de valor en la fabricació de tot tipus d'elements logístics de plàstic, que permetin transportar o manipular qualsevol tipus de bé de consum.

Palets, caixes rígides, caixes plegables, rolls, containers, cistelles, boxes, palots, carros de compra, i qualssevol altres elements de transport i magatzematge emprats en qualsevol procés logística, especialment de logística inversa.