Marel Food Systems, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Marel Food Systems, S.L.
Pagesia, 22-24, Piso 1º A - Pol. Ind. La Bastida
08191 Rubí (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑931221250  
🖷:  +34‑936655843
w:  www.marel.es
Equipament per a la indústria del processament d'aliments.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Marel Food Systems, S.L.

Marel és el proveïdor capdavanter mundial d'equips, sistemes i serveis avançats per a la indústria del processament de peix, carns, aus i productes elaborats. Les seves marques - Marel, Stork Poultry Processing i Townsend Further Processing- estan entre les més respectades del sector. Units ofereixen als seus clients la comoditat de disposar d'una única font de productes que respondran a totes les seves necessitats.

Innovació al servei del mercat

La posició de Marel com a líder del sector es deu en gran mesura a la importància que li dóna a la innovació. Ja que, al llarg dels més de 35 anys de trajectòria ha evolucionat al compàs de les necessitats canviants de la indústria alimentària. L'estratègia de desenvolupament de l'empresa se centra en la “innovació basada al mercat” una filosofia segons la qual els estímuls i les idees de nous productes procedeixen de les necessitats dels nostres clients i no solament dels enginyers.
Marel aporta solucions que combinen maquinària i avançat programari, automatitzant una part important del procés i monitorizando als treballadors en els llocs manuals per treure el màxim rendiment de cada peça.
Per a més informació no dubti a contactar amb info.es@marel.com