Iscar Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Iscar Ibérica, S.A.
Parc Tecnológic del Vallés C/. Ceramistes 1-3
08290 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑935946484  
🖷:  +34‑935824458
w:  www.iscarib.es
Eines

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Iscar Ibérica, S.A.

Iscar Ibèrica és la subsidiària espanyola d'ISCAR Ltd. La seva activitat es basa en la comercialització, fabricació i assistència tècnica de les eines de tall per a la indústria metal·lúrgica. ISCAR és un dels principals fabricants d'eines de precisió, i està prestigiosa pels seus innovadors productes que apunten cap a la innovació, l'economia i l'optimització.

Iscar Ibèrica, SA va iniciar les seves activitats com tal al gener de 1989, i a l'agost de 1995 es va traslladar a la seva nova localització en el Parc Tecnològic del Vallés.

En un entorn net i localitzat al costat de les principals vies de comunicació, les instal·lacions d'ISCAR IBERICA permeten la realització de tots els seus objectius.

L'edifici de 2200 m2 sobre una parcel·la enjardinada de 5800 m2, entronca amb la visió global de Steff Wertheimer. Compta amb àmplies oficines “obertes” i lluminoses on les divisions entre els diversos departaments són únicament a efectes organitzatius amb una total comunicació. A més de l'espai destinat a oficines, les instal·lacions comprenen:

  • Un auditori de 65 places totalment equipat per a la formació i per a la presentació de productes.
  • Departament d'enginyeria de projectes on s'elaboren els estudis globals de mecanitzat i propostes dins de la tecnologia ISCAR/Ingersoll.
  • Centro de disseny d'eines amb estacions Catia i Autocad.
  • Taller de fabricació de precises eines especials per suplir el mercat espanyol també que s'utilitza també per a experimentació i realització de prototips i demostracions en viu.

Entre altres màquines, compta amb afiladoras/ constructores de 4 i 5 eixos, centres de mecanitzat de 6 i 5 eixos controlats, sistemes d'eletroerosión, torns CNC, rectificadores CNC, etc.

Tots els sistemes informàtics estan integrats en un programari específic sobre una potent estació AS400 i servidors entrellaçats mitjançant una Intranet amb la seu central i els magatzems europeus.