Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A.
Pol. S.U.I. Caseta Blanca, 28
12194 Vall d'Alba (Castelló) Espanya
☎:  +34‑964514651  
🖷:  +34‑964515068
w:  www.ininsa.es
Hivernacles per a horticultura ornamental i comestible

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A.

Des dels nostres inicis en 1983 de la mà de tècnics amb més de 30 anys d'experiència en el sector, la fabricació de diferents estructures d'hivernacle al servei de l'horticultura ornamental i comestible, ha estat nostra especialització. Amb un equip àgil i altament qualificat, ININSA aporta als seus clients de tot el món, la possibilitat d'obtenir la màxima rendibilitat en els cultius.
ININSA com a marca de referència en la construcció d'hivernacles, i conscient de la particularitat de cada client, projecta, construeix i instal·la els seus hivernacles, utilitzant les matèries primeres de millor qualitat i incorporant tecnologia punta.
Complim amb la norma UNEIX 76 - 208 - 92 i la NORMATIVA Nº 52 recomanada pel Comitè Europeu de Construccions Metàl·liques sobre accions de vent en l'estructura. Els nostres hivernacles estan homologats a França sota la norma francesa NF O 57 - 063.
Els nostres comercials assessoren de les opcions més adequades per a cada client. Clima i cultiu determinen el model d'hivernacle i l'equipament més adequat a la rendibilitat buscada.
A nivell nacional, expliquem actualment amb delegacions comercials a Almeria, Barcelona, Bilbao, Castelló, Madrid, Màlaga, Murcia, Palma de Mallorca, Sevilla, València, Zaragoza, Galícia i Extremadura.
Com a fruit de la nostra política d'exportació, internacionalment les nostres obres estan presents a França, Itàlia, Portugal, República Txeca, Àustria, Suïssa, Turquia i Grècia a Europa; Argentina, Brasil, Xile, Equador i Mèxic a Sud-amèrica i Amèrica Central; Algèria, el Marroc, Tunísia i Nigèria a Àfrica; i Xina i Japó a Àsia.
Com a accions de promoció, ININSA està present en les principals fires internacionals del sector.