Intermec Technologies, S.L. (Honeywell) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Intermec Technologies, S.L. (Honeywell)
Av. La Vega, 15 Edificio 3 - Planta 2ª Izq
28108 Alcobendas (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918060202   +34‑900900365  
🖷:  +34‑918042221
w:  www.intermec.es

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Intermec Technologies, S.L. (Honeywell)

Al mercat actual, hi ha molts proveïdors de tecnologies per a la cadena de subministrament. No obstant això, és més difícil trobar un partner en el qual pugui confiar de debò, no només a l'hora d'oferir la millor solució per a les necessitats del seu negoci, sinó també per aportar-li l'experiència i els contactes necessaris per implantar els nous sistemes, així com un servei tècnic de qualitat després de la implantació. Aquest enfocament ampli, aquest compromís de satisfer les necessitats de la seva empresa en un sentit ampli, és el que diferencia a Intermec.

Els fabricants de productes de consum s'enfronten a marges més petits i a majors exigències per part dels distribuïdors, els detallistes i els consumidors. Lliurar els productes a temps i en la destinació correcta és fonamental perquè el client quedi satisfet i per gestionar de forma adequada els nivells de l'inventari. Aquests requisits impliquen un enfocament més productiu i precís del control i la gestió dels productes en el seu recorregut al llarg de la cadena de subministrament.

Els terminals portàtils robusts i les solucions basades en codis de barres i RFID d'Intermec posen a les seves mans l'avantatge competitiu que necessita per aconseguir major precisió i velocitat en els lliuraments dels productes, a més de construir-se una imatge de marca més sòlida, aprofitar millor els recursos de la fàbrica, reduir els costos d'inventari i aconseguir millores considerables en l'activitat general del negoci.

Els sistemes li ajuden a gestionar les comandes amb precisió, des que entren les ordres de treball fins que els productes arriben a les mans del client.