Industrias de Fabricación de Máquinas Envasadoras, S.L. (IFAMENSA) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Industrias de Fabricación de Máquinas Envasadoras, S.L. (IFAMENSA)
Pol. Ind. San Miguel, sector 4-A c/ Galileo Galilei, 23
50830 Villanueva de Gállego (Zaragoza) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976186311  
🖷:  +34‑976185846
w:  www.ifamensa.com
Fabricació, instal·lació i reparació de maquinària d'envasament

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Industrias de Fabricación de Máquinas Envasadoras, S.L. (IFAMENSA)

En Ifamensa fabriquen des de petites màquines semiautomàtiques fins a línies completes d'envasament. Compten amb maquinària per a cada fase del procés: posicionadoras d'envasos buits, llenadoras, taponadoras, etiquetadores, formadores de caixes, encajonadoras i cerradoras de caixes.

Les seves màquines són ideals per a tot tipus de líquids (fluïts o pastosos), com a aigües, vins, licors, vinagres, productes de neteja, olis, gels o cremes.

Tenen un catàleg de màquines de format estàndard, però són especialistes a dissenyar envasadoras personalitzades d'acord amb les necessitats del client.

Saben que actualment els formats d'envasos són molts i molt diferents. Per això, el seu equip de professionals estudia de manera particular a cada client, assessorant-li i fabricant la maquinària que millor s'ajusta a la seva necessitat.

Ifamensa compta amb un servei de post-venda permanent. Subministren els accessoris i recanvis necessaris per aconseguir el màxim rendiment de les màquines. També reformen, amplien i reparen qualsevol línia envasadora.