MaquEmbo, S.L. (AUSERE) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
MaquEmbo, S.L. (AUSERE)
Industria, 5
50410 Cuarte de Huerva (Zaragoza) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑976504340  
🖷:  +34‑976504731
w:  www.ausere.es
Fabricació de maquinària per a l'envasament i embotellat

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
MaquEmbo, S.L. (AUSERE)

Maquembo S.L.L. inicia la seva marxa en 2010 continuant la labor que Indústries Ausere, S.L. realitza des de 1960 en la fabricació de maquinària per a l'envasament i embotellat marca Ausere.
Tots aquests anys d'experiència i constant superació significa un aval inqüestionable que garanteix la qualitat dels seus productes. Fruit de tot això de la capacitat professional de l'equip humà que es manté d'Ausere; realitzem un treball de qualitat recolzat en una tècnica d'avantguarda, la qual cosa ens permet resoldre amb creadora il·lusió els problemes que la complexitat industrial avui presenta.
El nostre departament tècnic està contínuament investigant noves tecnologies per aplicar-les als nostres equips d'envasament.
En l'actualitat les seves instal·lacions, tres vegades ampliades per donar la resposta adequada a la demanda del mercat, ocupen una superfície de 6.450 m² en Cuarte d'Huerva, Zaragoza, Espanya.
Les nostres màquines poden incorporar, sota demanda, sensors que subministrin informació a un ordinador amb impressora. En la pantalla de l'ordinador es visualitza el funcionament de les màquines i el control de producció de tota la línia.
Exportem actualment a 34 països.