Grupo Cefenisa - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Grupo Cefenisa
Ctra. Ajalvir-Torrejón, km 2,200 - Pol. Ind. Ramarga Nav. 5-9q
28864 Ajalvir (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑918844136  
🖷:  +34‑918844267
w:  www.grupocefenisa.com
Venda de maquinaria per a tot tipus d'indústria

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Grupo Cefenisa

Fundada l'any 1984 CEFENISA, S.L., porta 24 anys donant un servei de qualitat i responent amb serietat a tots els nostres clients.
CEFENISA, S.L, es va crear amb molta il·lusió i esforç per part de dos amics, Celso Nicolás Aires i Félix Juan Arribas Pascual, a que les seves inicials es deu el nom, i que avui dia segueixen sent els propietaris.

CEFENISA, S.L., va començar fent manteniments a laboratoris per, a continuació, ampliar la seva activitat a la fabricació de peces de recanvis i, més tard, a la compra-venda de maquinària, reparació i transformació d'aquestes maquinas.en el transcurs de les seves activitats.

CEFENISA, S.L. va crear el GRUP CEFENISA incorporant l'empresa, TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L. com a suport a les seves activitats i constituint-se D. Javier Guardat com a soci del grup.

TECNOMECÁNICA ALCALÁ, S.L. es dedica avui dia a la fabricació de peces, formats, etc. i al disseny i adequació de maquinària específica, tot això assistit per tecnologia CNC, CAD-CAM, etc.

Així mateix, el GRUP CEFENISA que ja comercialitza la seva pròpia marca de maquinaria CEFENISA, ha incorporat una altra gamma de maquinaria amb la seva nova marca RM-GELUSA que cada vegada abasta major nombre d'aplicacions. Avui dia el GRUP CEFENISA posseeix unes instal·lacions de 9.000 m2 aprox. repartits en diverses naus, diverses d'elles dedicades a tallers de mecanitzat i fabricació i compta amb un estoc permanent de 4.500 maquines aprox. tot això per donar el millor servei als seus més de 3.000 clients repartits entre Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia.

En l'actualitat el GRUP CEFENISA, arriba a una gran varietat de sectors com són: la indústria farmacèutica, química, cosmètica, alimentació, dietètica, llaminadures,..etc. I cada dia àmplia més el seu camp de treball per apropar-se a altres sectors. A més de maquinària nova, pròpia o de disseny específic, el GRUP CEFENISA ven tota la seva maquinaria usada segons estat, revisada, pintada i provada amb el producte final del client si així ho disposa. Una excel·lent qualitat i un immillorable acabat en tots els lliuraments finals de les maquines avalen a la nostra empresa. I la fidelitat dels nostres clients fa que el nostre grup sigui cada dia major i millor.