Grupo Bedtrans, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Grupo Bedtrans, S.L.
Vilanova i La Geltrú, Nave 3
43206 Reus (Tarragona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑615950960   +34‑977755247  
w:  www.ventadecamiones.eu

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Grupo Bedtrans, S.L.

El Grup familiar de les empreses BEDTRANS compta amb 35 anys d'experiència directa en el sector de la construcció, especialment en els treballs i serveis de bombament de formigó, amb hormigoneras, i camions grua acte cargantes. Activitats que paral·lelament continuem desenvolupant en l'actualitat amb la compravenda i exportació de vehicles i maquinària industrial de segona mà.

Aquesta experiència i contacte directe amb el funcionament de la maquinària han donat al nostre personal la necessària i suficient formació tècnica que és aprofitada i utilitzada en les revisions prèvies a la compra i venda de qualsevol màquina que posem a la disposició dels nostres clients al catàleg de la web.

Així mateix, coherents amb la nostra política d'adquisicions, li informem que tots els vehicles i maquinària inclosos al catàleg de la present pàgina web, són tots en propietat, estan pagats i registrats a nom de l'empresa. No existint, per tant al nostre catàleg, elements a la venda en situació de dipòsit ni amb càrregues i gravàmens que puguin dificultar una ràpida transmissió del ben.

Visiti el contingut de la web, i si com a professional del sector, vostè està interessat a conèixer més d'a prop els nostres productes, li convidem a visitar-nos en les nostres dependències i estarem complaguts a mostrar-li personalment tota la nostra exposició de vehicles i maquinària.

Davant la necessitat de qualsevol aclariment, contacti amb el nostre personal i informi's de la millor solució per al seu cas particular quant a tràmits i transport a altres països es refereix. Ja que , en col·laboració amb els nostres Agents de Duanes , estem en disposició de situar els vehicles als nostres clients en qualsevol port del país de destinació.