Grosfillex Española, S.A.U. - Contract - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Grosfillex Española, S.A.U. - Contract
Ctra. de L'Hospitalet,147-149 Edif. Berlin
08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑934740119  
🖷:  +34‑934745410
w:  www.grosfillex-expert.com

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Grosfillex Española, S.A.U. - Contract

La història de Grosfillex comença en 1927 quan Auguste, François i Jean Grosfillex decideixen fundar la seva empresa al petit poble d'Arbent, situat als peus del Jura. La fusta és llavors el material bàsic dels productes creats (oueres, tovalloneres, mànecs per a eines, malls, etc.).

A partir de 1954, Raymond Grosfillex dóna a l'empresa la seva orientació industrial i comercial. L'empresa s'allunya del producte merament utilitari i es llança cap a la fabricació de productes més elaborats, orientats cap a l'habitatge: mobiliari de jardí, maceteros, portes extensibles, fusteries, etc. Els productes de fusta cedeixen el seu lloc als primers productes de plàstic. Aquests nous materials permeten millorar permanentment el marc de vida oferint productes pràctics, confortables, duradors i dotats d'una gran solidesa.

Actualment, Grosfillex, amb 3 centres de producció situats a França, Amèrica del Nord i Rússia, és una societat internacional que ocupa el lideratge mundial en totes les seves línies de productes. La marca s'exporta a tots els continents i roman atenta a les necessitats específiques de cadascun per respondre amb precisió a les exigències dels mercats locals.

A causa que el respecte per la naturalesa forma part de l'ètica de l'empresa des de la seva creació, Grosfillex es va comprometre l'any 2000 amb el programa de desenvolupament sostenible Vinyle 2010.

Des de fa més de 25 anys, Grosfillex aporta confort i benestar a la seva llar. Amb el revestiment decoratiu de PVC, per a sostres i parets Exapan, descobrirà, el fàcil que resulta utilitzar-ho per decorar o reformar ràpidament i sense obra l'habitatge. Exapan posseeix qualitats sense igual en relació amb altres materials: lleuger, fàcil de transportar i d'instal·lar, sense manteniment, impermeable, respecta l'entorn, econòmic i decoratiu alhora. Solució ideal per a les habitacions amb humitat, sostres i totes les parets de la llar. Grosfillex proposa i actualitza per a vostè, una gamma completa de decorats i dimensions que sabran satisfer els gustos i necessitats de cadascun.