Gewiss Ibérica, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Gewiss Ibérica, S.A.
C/ Gabriel García Márquez nº 4, Edif. Ximad, Parque empresarial de Las Rozas de Madrid
28232 Las Rozas de Madrid (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑916707100  
🖷:  +34‑918828201
w:  www.gewiss.com
Fabricant d'equips d'il·luminació Industrial i residencial.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

GEWISS neix en 1970 i segueix creixent amb la filosofia de el “desenvolupament com a factor constant de la gestió ”: una contínua evolució al llarg dels anys de tots els seus components, des dels productes, el mercat, les estructures al valor i la comunicació.
“Escoltar” el mercat ha estat des de sempre una prioritat fonamental en l'estratègia de GEWISS, i la seva màxima és intentar percebre les exigències d'aquest i preveure els canvis. El seu objectiu és realitzar el “sistema global d'instal·lació”, adoptant dos conceptes essencials: la innovació i la qualitat.


1970/1980 Els inicis

L'ús del tecno-polímer en les instal·lacions elèctriques suposa una innovació revolucionària que comporta una major seguretat, funcionalitat, facilitat d'instal·lació i rendiment estètic. El receptacle extern es concep immediatament com a sistema al servei de la derivació i distribució d'energia elèctrica.
En aquesta dècada té lloc la inauguració de les instal·lacions en Cenate Sopra (Bèrgam), que amb el pas dels anys arribarà a tenir 6.000 m2 de superfície. Un altre moment significatiu, en 1975, ho suposa la conversió de l'empresa de companyia privada a societat anònima (S.p.A.)

1981/1990 El desenvolupament

L'oferta de GEWISS es presenta cada vegada més com a solució global d'instal·lació en el sector civil, terciari i industrial, com ho demostra l'ampliació del catàleg que actualment reuneix els 1.000 productes.
En 1988 GEWISS viu un moment històric amb la cotització en la Borsa de Valors de Milà. Cap a la meitat de la dècada la facturació supera els 25 mil milions de lires, cuadriplicándose cap a finals dels anys ’80.

1991/2000 Procés d'internacionalització

Aquesta dècada comença amb la inauguració del pol tecnològic i productiu de Cenate Sotto (Bèrgam), que permet que es produeixi el gran salt en la capacitat de producció de l'empresa. En la segona meitat dels 90 s'intensifica el procés d'internacionalització que gràcies a l'adquisició d'altres empreses europees líders del sector, condueix a la formació del Grup GEWISS.
Actualment la marca GEWISS pot oferir una cartera de productes única, amb més de 15.000 referències: la més àmplia gamma per a el “sistema global d'instal·lació ” internacional.
En 1997 GEWISS s'introdueix en el sector dels interruptors automàtics, i ho fa en qualitat de líder, amb els compactes de la Sèrie 90, els únics al món amb dos pols protegits amb un sol mòdul. Des de principis del 2000 es va posar en funcionament el Nou Pol Logístic -Tecnològic de Calcinate (Bèrgam), que gaudeix d'una posició estratègica que li permet cobrir tot Centroeuropa en un radi d'1.000 Km.
Des de la seva perspectiva d'un mercat global, al febrer de 2001 GEWISS va inaugurar el nou portal dedicat al sector electrotècnic.