Etiquetadoras Mecatronic, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Etiquetadoras Mecatronic, S.A.
Moliners, 21
46600 Alzira (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑962404361  
w:  www.mecatronic.es
Fabricants de maquinària per a l'etiquetatge, envàs i embalatge.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Etiquetadoras Mecatronic, S.A.

Fabricació i distribució de màquines i sistemes automàtics d'etiquetaje. Tots els equips són fabricats íntegrament en les seves instal·lacions. Els projectes es realitzen a mesura, segons les necessitats del client i els seus productes, amb infinitat d'opcions que es poden integrar en futurs canvis o ampliacions.

Disposen de servei tècnic d'atenció al client i en menys de 24 hores poden estar en qualsevol part d'Espanya

ACTIVITAT DE L'EMPRESA
Els seus productes són tots de fabricació pròpia i sempre es busquen les solucions, mitjançant assessorament del seu equip tècnic que puguin millorar la productivitat dels projectes dels clients. Tot l'equipament està format per materials de primera qualitat i components amb el certificat CE. Els seus clients són empreses que tenen necessitat d'aplicar etiquetes autoadhesivas per a la identificació dels seus productes i aquests són de tot tipus, empreses, particulars, majoristes, nacionals i internacionals.

Les condicions de pagament i els pressupostos s'adapten a les diferents necessitats.
Mitjançant el contacte telefònic o per e-mail amb els nostres clients es preparen visites periòdiques al seu propi centre de treball o empresa per conèixer in situ l'aplicació i les condicions de muntatge.

SERVEIS
Des de 1973 estan integrats en el procés industrial i amb una implantació destacada al mercat, treballant amb grans marques com El pou, Embotits Palacios, Coren, Campofrio, Laboratoris Rovi, Baxter, Michelin, Texaco. Això ens ha permès desenvolupar pas a pas uns equips que tenen una alta fiabilitat, i a més adquirir una gran experiència en tots els processos d'envasament i materials utilitzats. La distribució dels seus equips es realitza principalment a Espanya i Portugal, atenent també a les exportacions a la resta d'Europa, el Marroc i Amèrica.

Actualment compten amb un excel·lent equip humà capaç d'oferir respostes a mesura, orientació, i atenció permanent. La seva filosofia consisteix, per sobre de tot, a aportar tota l'experiència en el desenvolupament d'equips d'etiquetatge, que agilitin i donin sentit al procés productiu dels clients.

Participen en diferents fires del sector d'envasament i embalatge principalment en cada edició d'Hispack.

VALOR AFEGIT
La qualitat i la personalització total dels projectes són alguns dels punts forts de l'empresa, també és destacable la llarga experiència en l'etiquetatge de tot tipus d'envasos i el valor afegit que tots els components de la màquines són de fabricació pròpia, la qual cosa els permet donar una resposta ràpida a qualsevol demanda del client.

Un altre punt molt important que cal destacar és que a més ofereixen un servei propi de manteniment i servei tècnic directe des de fàbrica sense intermediaris, això permet una relació fluïda amb el client, conèixer l'estat de la màquina i al final una major qualitat en l'assistència tècnica.