Estanterías Metálicas Récord, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Estanterías Metálicas Récord, S.L.
Pol. Juncaril, C/ Trevélez, Parc. R1
18220 Albolote (Granada) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑958466888  
🖷:  +34‑958466100
w:  www.estanteriasrecord.com
Sistemes per a emmagatzematge

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Estanterías Metálicas Récord, S.L.

Prestatgeries Record, amb més de 28 anys d'experiència dedicats a l'estudi, disseny i realització de sistemes per a emmagatzematge, està posicionada com una de les signatures més dinàmiques del mercat de la manutenció logística.
El profund conocimento del sector situa a Prestatgeries Record en condicions d'oferir als seus clients una àmplia i estudiada gamma de solucions industrials en matèria d'emmagatzematge, que abasta des de les instal·lacions lleugeres a les més complexes estructures.
L'alta qualificació tècnica del seu equip de projectes té per missió crear les solucions més adequades a la mesura de les seves necessitats reals i prou flexibles per permetre la contínua evolució del seu negoci.
La correspondecia entre les exigències del mercat i una resposta lògica a les mateixes és la base de la cimentada estructura industrial que, en matèria de logística d'emmagatzematge, Prestatgeries Record posa a la seva disposició.
Per a l'estudi de les prestatgeries, el departament de R+D de Prestatgeries Record, utilitza els millors programes de disseny paramètric de sòlids en 3D i les sotmet a tot tipus de simulacions i anàlisis d'esforços sobre diferents escenaris amb les més avançades i rigoroses eines disponibles a escala mundial per al càlcul de comportaments i resistències.

Prestatgeries Record, S.L. compleix amb la norma ISO 9001 per a l'assegurament de la qualitat i compta amb el certificat de registre atorgat per TÜV INTERNATIONAL, amb extensió als processos de disseny, producció, venda d'estanterás metàl·liques.
Així mateix, Prestatgeries Record, per la seva condició de miembto de ple dret de tots els organismes i associacions de regulació sectorial (F.I.M., Federació Europea de Manutenció, A.I.M., Associació Espanyola de Manutenció i A.I.F.I.M., Associació Espanyola de Fabricants de Prestatgeries Metàl·liques), té un contacte immediat i directe amb la generació de la normativa ordenadora d'aquests mercats.

En aquest sentit, la nostra signatura aplica sistemàticament la norma FEM 10.2.02, reglamentació d'àmbit comunitari que regula el càlcul i disseny d'estructures per a magatzematge.