DAF Vehículos Industriales, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
DAF Vehículos Industriales, S.A.
Parque Empresarial San Fernando - Edif. Francia, 1º - Escalera B
28830 San Fernando de Henares (Madrid) Espanya
☎:  +34‑916600432   +34‑916600432  
🖷:  +34‑916778327
w:  www.daf.es
Desenvolupament, producció, màrqueting i venda de vehicles industrials per al transport pesat i semipesado

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
DAF Vehículos Industriales, S.A.

DAF Trucks N.V. és una empresa subsidiària pertanyent al grup nord-americà PACCAR Inc. L'activitat principal de DAF Trucks se centra en el desenvolupament, producció, màrqueting i venda de vehicles industrials per al transport pesat i semipesado. Així mateix, se centra en el màrqueting i vendes de vehicles industrials lleugers fabricats per Leyland Trucks Ltd. (Regne Unit), una altra empresa subsidiària del grup PACCAR Inc. Tots els productes DAF i Leyland compten amb el respatller d'una àmplia gamma de serveis.

DAF Trucks també fabrica components per a altres empreses, des del muntatge d'eixos fins a motors complets i cabines per a autobusos i autocars, vehicles especials, equips per a l'excavació i grups electrògens.

El treball de DAF es basa en el principi de ‘fabricació sota comanda’. D'aquesta manera, tots els vehicles es fabriquen amb vista a satisfer els desitjos concrets de cada client, començant amb la producció al moment de rebre la comanda del mateix. Això és molt important, ja que DAF fabrica desenes de milers de versions de vehicles diferents, totes elles amb l'objectiu de satisfer les especificacions concretes de cada client i els seus requisits en matèria de transport.

El client és la nostra màxima prioritat. Els punts de partida són un baix cost per quilòmetre, l'alta qualitat, el confort en la conducció, un baix consum, un mínim impacte sobre el medi ambient i una gran eficàcia en el transport.

DAF Trucks compta amb instal·lacions fabrils la localitat holandesa d'Eindhoven i en la belga de Westerlo. Una alta eficàcia i una comunicació directa i, abans de res, la seva dedicació total i exclusiva als camions, han situat a la companyia en una posició fortament competitiva dins del mercat europeu.