Comercial de Transmisiones, S.A. (COTRANSA) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial de Transmisiones, S.A. (COTRANSA)
Landeta, 4 - Pol. Ind. Trobika
48100 Mungia (Bizkaia) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑944710102  
🖷:  +34‑944710345
w:  www.cotransa.net
Fabricació de motors i transmissors mecànics

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Comercial de Transmisiones, S.A. (COTRANSA)

Cotransa, és una empresa capdavantera en el camp de la transmissió mecànica, i compta amb més de 30 anys d'experiència en la indústria des que fos fundada en 1981.

La seva estructura en divisions de producte, està dissenyada per oferir projectes totalment personalitzats i estudiats mitjançant productes universals i de fàcil integració en cada aplicació específica.

Les instal·lacions de Cotransa acullen tres línies de muntatge ràpides i flexibles, recolzades per un important estoc de components i producte acabat, que permeten donar una resposta concorde a les exigències del mercat.

Cotransa compta amb tècnics altament qualificats per assessorar a constructors de maquinària i enginyeries en els seus projectes mecànics i electrònics, amb una completa gamma de components de màxima qualitat certificada.

El futur de l'empresa passa per consolidar el treball en estreta col·laboració amb els seus clients aplicant les últimes tecnologies que els garanteixin un futur competitiu.