Comercial Cema, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Comercial Cema, S.L.
Parque Empresarial Laguna Larga, Calle Uno, Nº12 Carretera Sevilla-Mairena del Alcor (A-8026),
41500 Alcalá de Guadaira (Sevilla) Espanya
☎:  +34‑954520633  
🖷:  +34‑954675710
w:  www.cemamaquinaria.com
Venda i lloguer de maquinària i útils de construcció.

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Comercial Cema, S.L.

El GRUP CEMA va ser fundat en 1981, amb el que són ja més de 20 anys al servei dels sectors de la construcció, indústria i agricultura. Comptem amb unes modernes instal·lacions, dotades de tot l'equipament necessari per al manteniment i reparació dels béns d'equip que comercialitzem, manipuladors, carretons elevadors, volquetes (“dumpers”), compressors, pales carregadores, martells pneumàtics etc.

Disposem de 7.500 m2 d'instal·lacions, dels quals 800 m2 pertanyen a taller i la resta a oficines, exposició i magatzem.

El GRUP CEMA està format per un qualificat equip humà de professionals especialment dedicats al servei post-venda: cap de taller, mecànics especialistes en motors dièsel, soldadores, electricistes i conductors, ja que considerem vital aquesta faceta en honor d'oferir el màxim grau de satisfacció als nostres clients.

CEMA posseeix una moderna flota de vehicles destinada al lliurament de la mercaderia en les instal·lacions dels nostres clients o si escau els serveis de manteniment i reparació dels nostres productes en les seves pròpies instal·lacions.