CNC-Bárcenas-Bellon, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
CNC-Bárcenas-Bellon, S.L.
Av. Holanda, Nave 42-2 - Pol. Ind. Entrecaminos
13330 Valdepeñas (Ciudad Real) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑926310090   +34‑926648985  
🖷:  +34‑926310090
w:  www.cncbarcenas.com
Distribució de maquinària per a metall (fresadores, làser, traçadors de tall, ...)

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
CNC-Bárcenas-Bellon, S.L.

Els qui Som
Som una empresa espanyola dedicada a la fabricació i comercialització de fresadores i làser CNC en totes les seves especialitats.
En l'actualitat, subministrem a tot el mercat Espanyol equips CNC d'alta qualitat. Podem respondre a tots tipus de demandes en tecnologia CNC, abastant tots els camps i totes les característiques possibles.
Som l'única empresa que integra perfectament el 4º eix (eix de rotació) en les seves maquines, donant la màxima qualitat i precisió en elles.

Solucions a Mesura
Podem fer una maquina totalment personalitzada i adaptada a les teves necessitats, amb solament les opcions necessàries per al client.
Sempre usem els millors materials de fabricació existents, preocupant-nos per donar la màxima qualitat i acabat en els nostres productes.
Oferim un servei integral, a més de proporcionar la maquina, oferim assessoria i servei tècnic, reposat de peces i subministrament de maduixes.

Garanties i Certificats
Oferim garantia en tots els nostres productes, en el cas d'una fallada o trencament nosaltres mateixos responderiamos a aquests problemes.
Nuestas maquines són totalment legals i disposa dels certificats necessaris.