Centro Español de Logística (CEL) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Centro Español de Logística (CEL)
Centro de Transportes de Coslada - Av. Europa, 10 - Centro de Excelencia Empresarial (CEXCO)
28821 Coslada (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917811470  
🖷:  +34‑915758084
w:  www.cel-logistica.org

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación

La missió del Centre Español de Logística és aportar valor als seus socis a través del coneixement i contribuir al desenvolupament del sector logístic a Espanya. És una organització sense ànim de lucre que basa la seva estratègia d'actuació en tres polítiques clau:

Lideratge i innovació

Ser els referents del coneixement del sector gràcies a una dedicació continuada a la recerca, compilació, selecció i actualització de les més innovadores tècniques de gestió logística i de les tendències de negoci emergents en l'economia global.

Formació

Difusió constant de nou know how, canalitzant els millors programes formatius a nivell internacional i col·laborant amb les principals institucions del sector, en benefici de la professionalització i el desenvolupament de l'activitat logística.

Comunicació i debat

Vocació de ser un fòrum de debat en constant ebullició que possibiliti l'intercanvi d'experiències entre empreses i professionals de diferents sectors, nacionals i internacionals, per difondre i facilitar al màxim la innovació en la cadena de subministraments.