Lara - Automatizacion de Prensas, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lara - Automatizacion de Prensas, S.L.
Molí d'en Planes 8-12, Naves 9-10. Pol. Ind. Santiga
08210 Barberà del Vallès (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑937291224   +34‑696495111  
🖷:  +34‑937188032
w:  www.lara-spain.com
Línies automàtiques per a premses

Es mostrar la zona aproximada en la que l'empresa està ubicada.

Presentación
Lara - Automatizacion de Prensas, S.L.

A la fi de 1989 neix l'empresa Automatització de Premses, S.L. amb seu a Barberà del Vallès, els productes de la qual comencen a comercialitzar-se sota la marca LARA. A partir d'una tecnologia pròpia i un equip humà i professional totalment compenetrado, LARA comença aviat a prendre dimensió al mercat espanyol, experimentant una expansió constant, sempre amb uns objectius clarament definits: oferir la màxima qualitat i el millor servei als seus clients. Gràcies a aquesta filosofia, LARA ha aconseguit consolidar-se com una de les signatures més importants en la construcció de sistemes d'alimentació de fleix en bobines per a la indústria de la deformació metàl·lica, arribant a crear un 'know how' propi, orientat cap al concepte de + qualitat, - cost, + productivitat, que assegura l'èxit en el projecte de la competitivitat global en mercats cada vegada més exigents.

LARA disposa de la màquina adequada a les necessitats del client més exigent, a més la fiabilitat que ofereix la marca LARA suposa una inversió amortitzable en un temps molt curt, oferint la millor relació qualitat-preu del mercat.

En LARA som professionals, conscients a tot moment de la responsabilitat que comporta la nostra labor, per això oferim assessorament tècnic i proposem solucions sense compromís, sense descurar a cap moment les necessitats de productivitat i la satisfacció plena dels nostres clients.