Arden Equipment Ibérica, S.L. (AE) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Arden Equipment Ibérica, S.L. (AE)
Av. de Las Américas, 4 Nave C F
28823 Coslada (Madrid) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑667653796   +34‑659623831  
w:  www.arden-equipment.com
Fabricant d'Eina per a Maquinària d'Obres Públiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Arden Equipment Ibérica, S.L. (AE)

Cremen Equipment (AE) és el nom que serveix de referència en un món en constant evolució, el de la maquinària d'Obra Pública. La seva força arrela a haver-se imposat com el soci inevitable de tots els fabricants i importadors de maquinària, principalment a Europa.
Cremen Equipment posseeix una gamma de més 3.000 referències, principalment centrades en el sector de les eines de demolició i manipulació, Cremen Equipment a Espanya ha tingut un desenvolupament molt important, multiplicant la seva xifra de vendes per 10 en 4 anys, fins a l'arribada de la crisi la qual es va començar a detectar a l'agost del 2007.
Per poder atendre a aquest impressionant creixement, Cremen Equipment va crear a Espanya la societat Cremen Equipment Ibèrica que va néixer al gener 2006. La seu social i la nau de Cremen Equipment Ibèrica estan situades davant del Parc Empresarial de Sant Fernando d'Henares (Madrid).
Estructurant la seva xarxa de distribució a Espanya, en plena crisi, Cremen Equipment Ibèrica ha seleccionat una gran xarxa de distribució i de tallers autoritzats, per poder atendre més d'a prop les necessitats de cada zona. Atenent des de la nau central les vendes directes a la zona centro i les negociacions amb grans comptes.
La seva àmplia gamma d'implementos abasta tots els equips per a la demolició (demoledores, trituradores, pinces), martells hidràulics, enganxis ràpids, cassons, polps, bivalves (incloent les bivalves de fonamentació). Aquesta gamma d'equips es fabrica per a totes les grandàries de maquinària des de les més petites fins a les més grans, augmentant així la gamma de productes i la possibilitat de satisfer totes les necessitats dels seus clients. Demoledores i cisalles des de 400 kg fins a “monstres” de 5.000 o 7.000 kg.
Gràcies a la gran qualitat dels seus productes (demostrada per la seva increïble durabilitat), a la seva forta estabilitat financera i la seva gran capacitat d'adaptació a les diferents situacions de mercat.
Cremen Equipment ha aconseguit facturar en el 2011 a Espanya mes que en el 2009 / 2010 llavors la meitat del seu millor any, el 2007.
A nivell mundial, Cremen Equipment posseeix 2 fàbriques, la principal a França i la secundària per a cassons a Eslovàquia. Compte a més amb 2 filials distribuïdes a Brasil i Anglaterra, encara que la gamma de productes Cremen es ven en 38 països.
La fàbrica de França abasta una superfície de més de 15.000 metres quadrats i es caracteritza per estar dotada d'una oficina tècnica amb 10 enginyers especialitzats en CAD-CAM i de maquinària per a la fabricació de la més alta tecnologia.
Cremen Equipment constitueix una indústria important, que té com a fi subministrar en quantitat i qualitat a tots els clients, ja siguin client final, importadors, concessionaris o fabricadors de maquinària.