Aluminios Cortizo, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Aluminios Cortizo, S.A.U.
Extramundi, s/n
15901 Padrón (A Coruña) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑981804213   +34‑902313150  
🖷:  +34‑935701261
w:  www.cortizo.com
Fabricant de perfils d'alumini

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Aluminios Cortizo, S.A.U.

Aluminis Cortizo, S. a. és una companyia capdavantera en el sector de l'alumini amb més de 30 anys d'experiència. Amb una sòlida base i una continuada política d'expansió i desenvolupament, ha sabut al llarg d'aquests anys posicionar-se en un lloc destacat dins del panorama industrial. La seva producció anual de 60.000 tones extruídas de perfilería d'alumini i una xifra de facturació en l'últim exercici de 103 milions d'euros, confereixen a Aluminis Cortizo la capacitat per facilitar als seus clients solucionis i servei innovadors que responguin a les seves necessitats. Aluminis Cortizo compta amb més de 800 empleats concentrats gairebé íntegrament a la seva seu i repartits per dotze delegacions nacionals i cinc internacionals l'únic objectiu dels quals comú és l'eficàcia.

Des del seu origen l'any 1972, Aluminis Cortizo ha apostat sempre per la utilizacón de la tecnologia més avançada en desenvolupament de tot el procés productiu de perfilería d'alumini, optimitzant cadascuna de les fases per aconseguir, gràcies a una perfecta conjunció de tècnica i recursos humans, la màxima qualitat en el seu producte.
En 1990 es crea la Divisió d'Enginyeria de R+D: Cortizo Sistemes. Aquesta nova empresa dissenya sistemes integrals d'alumini, propis i patentats que repercuteixen en una major confortabilidad en l'edificació.
En el seu departament de Recerca i Desenvolupament s'estudien de forma contínua nous sistemes de tancament en alumini d'aïllament i resistència òptima a lloa agents atmosfèrics, realitzant assajos i homologacions necessàries per aportar amb garanties noves possibilitats en l'àmbit de funcionalitat i estètica.

Cortizo Sistemes és considerada una empresa sistemista de vanguaria, amb una àmplia gamma de 34 solucions innovadores per als tancaments més usuals (finestres i portes) i per a façanes lleugeres.