Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Motores Euro VI, fiabilidad y consumo controlado
Els nous motors de Renault Trucks veuran la llum en el saló IAA d'Hannover

Motors Euro VI, fiabilitat i consum controlat

Redacció Interempresas06/09/2012
Renault Trucks presentarà en el saló IAA d'Hanover els seus motors conformes amb la norma Euro VI. Aquests motors equiparan els seus camions quan sigui obligatòria a partir de gener de 2014 (gener de 2013 per a les homologacions). En reduir considerablement les emissions contaminants, els nous motors Euro VI de Renault Trucks oferiran alts nivells d'eficiència, de fiabilitat i un consum reduït.

Per respectar la nova normativa, el fabricant ha utilitzat diferents tecnologies i ha triat la més eficaç en funció de la grandària del motor i del seu ús. L'objectiu del fabricador és múltiple: proporcionar als seus clients motors de conformitat amb la norma Euro VI i que tinguin prestacions de consum, de fiabilitat i de manteniment similar o superior als motors Euro V.

El fabricant ha utilitzat diferents tecnologies i ha triat la més eficaç en funció de la grandària del motor i del seu ús...
El fabricant ha utilitzat diferents tecnologies i ha triat la més eficaç en funció de la grandària del motor i del seu ús.

Els motors de la gamma alta (11 i 13 litres)

Per a la seva gamma alta, Renault Trucks ofereix un nou motor sis cilindres d'11 litres, que pren la denominació DTI 11. Estarà disponible en tres potències diferents: 380 CV (1800 Nm), 430 CV (2050 Nm) i 460 CV (2200 Nm). Encara que pren l'arquitectura del motor Euro V, aquest nou motor innova en el seu sistema d'injecció i en els seus sistemes anti pol·lució. La injecció es realitza sobre la base d'un common rail, que té com a principal avantatge proporcionar una gran precisió i altes pressions d'injecció, fins i tot a baix règim.

El motor DTI 11 està associat a un sistema de post-tractament de les emissions contaminants SCR, adaptat per a Euro VI. Per assegurar prestacions òptimes, aquest sistema ha de funcionar a temperatures suficientment altes. Per a això, Renault Trucks combina diferents solucions, com la reutilització dels gasos de fuita en les fases d'arrencada del motor, la utilització de vàlvules en l'admissió i en la fuita i estratègies de combustió específiques.

Finalment, el sistema de post-tractament, com per al conjunt dels motors Euro VI de Renault Trucks, es completa amb un filtre de partícules. Aquest filtre redueix considerablement les emissions de partícules, incloses les més fines, i les capta gairebé íntegrament.

Aquests nous motors presenten prestacions de consum, de fiabilitat i de manteniment similar o superior als motors Euro V...
Aquests nous motors presenten prestacions de consum, de fiabilitat i de manteniment similar o superior als motors Euro V.

Aquesta tecnologia també ha estat triada per al nou motor sis cilindres de 13 litres. No obstant això, aquest ha estat dotat d'un sistema electrònic d'injectors bomba, ben adaptat als motors d'aquesta cilindrada. El DTI 13 estarà disponible en 440 CV (2.200 Nm), 480 CV (2.400 Nm) i 520 CV (2.550 Nm).

Els motors de la gamma intermèdia (5 i 8 litres)

Per a la seva gamma intermèdia, Renault Trucks ha desenvolupat un nou motor de quatre cilindres i 5 litres, denominat DTI 5. Estarà disponible en 210 CV (800 Nm) i 240 CV (900 Nm). Per la seva banda, el DTI 8 és un motor de sis cilindres en línia i 8 litres de cilindrada. Estarà disponible en 250 CV (950 Nm), 280 CV (1050 Nm) i 320 CV (1200 Nm).

Els motors 5 i 8 litres Euro VI portaran un sistema EGR. Aquest sistema recicla una part dels gasos de fuita en la fase de combustió i redueix els òxids de nitrogen (NOx) produïts pel motor. Els NOx restants són eliminats per catàlisis a través del sistema SCR. El filtre de partícules permet respondre al molt baix nivell d'emissions de partícules que la nova norma imposa. A més, aquest motor està dotat d'una injecció del tipus common rail amb una pressió màxima de 2.000 bars. Gràcies a la flexibilitat que presenta la injecció múltiple (fins a cinc injeccions per cicle de motor), aquests motors proporcionen prestacions d'alt nivell en termes de consum, de soroll i d'eficiència.

En definitiva, els nous motors de Renault Trucks responen a la norma Euro VAIG VEURE alhora que conserven els més alts nivells d'eficiència, de fiabilitat i un baix consum, en benefici dels clients.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis