Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks presenta su tecnología Euro VI en el salón IAA
El certament se celebrarà en Hanover del 20 al 27 de setembre

Renault Trucks presenta la seva tecnologia Euro VI en el saló IAA

Redacció Interempresas28/08/2012
Renault Trucks presentarà la seva tecnologia Euro VI en el seu stand A21, pavelló 17, del saló IAA d'Hanover, que tindrà lloc del 20 al 27 de setembre. El stand de Renault Trucks donarà protagonisme a l'estalvi de carburant, a través del compromís All For Fuel Ressò, i a la mobilitat urbana, especialment amb de les solucions de transport alternatives al dièsel, però sense oblidar tampoc la passió pel món camió.

Renault Trucks presentarà com a primícia la tecnologia triada i desenvolupada per complir la norma Euro VI, que entrarà en vigor l'1 de gener de 2014.

Pioner en l'estalvi de carburant, el fabricant donarà a conèixer també el conjunt de les seves solucions per ajudar als transportistes a reduir els costos relacionats amb el consum. Sota la bandera All For Fuel Ressò, Renault Trucks mostrarà diversos vehicles, com l'última versió de la seva Premium Optifuel, el sistema OptiTrack per als vehicles de la gamma de construcció en la versió rígid de Premium Lander, un Midlum pack Optifuel, o una Master Euro V optimitzada per al consum. A més, també ha reservat un espai per al conjunt de les seves solucions alternatives, amb un Maxity Elèctric, un Premium Distribució de gas natural i un Premium Distribució Hybrys Tech. El fabricant també presentarà un Midlum elèctric experimental, actualment en fase de proves a la regió de París. Més que mai, Renault Trucks desitja donar una resposta al repte del transport per carretera, proposant als seus clients el camió adequat, amb l'energia adequada, en el lloc adequat.

Sota la bandera All For Fuel Ressò, Renault Trucks mostrarà diversos vehicles, com l'última versió de la seva Premium Optifuel. Foto: Renault...
Sota la bandera All For Fuel Ressò, Renault Trucks mostrarà diversos vehicles, com l'última versió de la seva Premium Optifuel. Foto: Renault.

En el stand hi haurà simuladors ‘Fuel Ressò’ perquè els visitants puguin comprovar en primera persona els guanys potencials que pot aportar l'estalvi de carburant. Cada jugador, al volant del seu camió, haurà de lliurar les mercaderies al seu degut temps, consumint el menys possible. El guanyador serà el que hagi aconseguit la millor velocitat comercial amb el menor consum.

Com a fabricadora orientat cap al futur, Renault Trucks presentarà un nou estudi en tres dimensions d'un vehicle gran rutero, optimitzat per al consum. Realitzat pels equips del Trobi du Design, es tracta d'una reflexió, lliure de les limitacions industrials, sobre les possibilitats per comptar amb un camió encara més eficaç. Es basa per a això en les decisions tècniques, els materials i les innovacions dictades per l'aerodinàmica. Aquest camió futurista té com a objectiu donar al fabricador per al llarg termini, una orientació en les seves diferents línies d'investigació i desenvolupament quant a l'estalvi de carburant.

Finalment, el camió segueix sent un assumpte de passió. Per aquesta raó, Renault Trucks ha reservat un espai dedicat als afeccionats, amb un camió de carreres de l'equip MKR Technology, amb simuladors per viure durant alguns instants les emocions d'un pilot, la possibilitat si es fes soci del TruckDriver Club de Renault Trucks i amb una tenda per als apassionats de la marca.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis