Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Versatilidad, potencia y resistencia para facilitar los servicios municipales
L'Axor 2533L de Mercedes Benz, equipat amb transmissió automàtica Allison es va presentar en Tecma 2012

Versatilitat, potència i resistència per facilitar els serveis municipals

Redacció Interempresas21/06/2012

21 de juny de 2012

Allison Transmission, especialista mundial en caixes de canvi automàtiques per a vehicles comercials mitjans i pesats i sistemes híbrids de propulsió, ha mostrat un xassís Mercedes Benz Axor 2533L, equipat amb transmissió automàtica Allison 3200 en la seva stand de Tecma 2012, la Fira Internacional de l'Urbanisme i del Medi ambient, (12-15 juny, en Fira de Madrid). Aquesta ha estat la primera presentació pública del vehicle en la seva versió amb transmissió completament automàtica Allison.
Mercedes Benz Axor 2533L equipat amb transmissió automàtica Allison 3200, mostrat en Tecma 2012
Mercedes Benz Axor 2533L equipat amb transmissió automàtica Allison 3200, mostrat en Tecma 2012.

En el stand d'Allison Transmission es van mostrar caixes de canvi automàtiques de les sèries 2000 i 3000, les més usades habitualment en serveis de neteja viària i recollida de RSU. Es va mostrar també una transmissió del model 3200 d'Allison en el xassís Axor 2533L de Mercedes Benz, equipat amb motor de 240 kW, una solució molt esperada en el sector dels serveis municipals.

Les caixes de canvi automàtiques d'Allison gaudeixen de gran popularitat internacional en el sector de les municipalitats, on cada vegada més s'actualitzen i completen les seves flotes amb vehicles equipats amb Allison, a la recerca d'una major productivitat. Així ho confirmava en la fira madrilenya Trond Johansen, responsable de Promoció de Vendes d'Allison a Espanya: “Actualment, el sector de recollida de residus, neteja i manteniment de carrers i altres serveis municipals requereixen vehicles potents i resistents, preparats per a llargues hores de treball i conduccions intensives, amb arrencades i parades constants, en circuits urbans, però també en terrenys difícils, com els accessos als abocadors”.

Trond Johansen, responsable de Promoció de Vendes d'Allison a Espanya, i Laura Rodríguez...
Trond Johansen, responsable de Promoció de Vendes d'Allison a Espanya, i Laura Rodríguez, gerent de Vendes Especials de Camions de Mercedes-Benz Espanya, durant la presentació de l'Axor 2533L.

Les transmissions automàtiques Allison amb convertidor de parell protegeixen la cadena cinemàtica i contribueixen a reduir les despeses d'explotació de les flotes. A més, la caixa del canvi permet un parell continu i multiplica el parell per garantir un rendiment superior i una major facilitat de maneig, resultant en una major productivitat per a la flota. Tots aquests beneficis han generat una major demanda i cada vegada més, els fabricants elijen transmissions automàtiques Allison per als seus vehicles.

“En resposta a la demanda del mercat espanyol, els fabricants de camions com Mercedes estan llançant a Espanya l'opció Allison en models de motor més potents, que a més resulten encara més potents amb el convertidor de parell. Com a mostra d'aquesta tendència hem decidit exposar aquest xassís Axor en el nostre stand de Tecma”, va continuar Trond Johansen.

Així ho va confirmar també, Laura Rodríguez, gerent de Vendes Especials de Camions de Mercedes-Benz Espanya, present en Tecma: “Aquí a Espanya els municipis estan demandant canvis Allison, ja que amb ells aconsegueixen reduir les despeses d'explotació. A més, l'absència d'embragatge facilita la tasca als operaris”.

D'altra banda, en el stand de Geesinknorba es va poder veure un altre Axor equipat amb Allison, que va despertar un gran interès entre els professionals. En paraules del seu director gerent per a Espanya, Cees Solinger: “Es tracta del primer model Axor 2533L amb Allison de càrrega lateral. La veritat és que diversos clients ja estan interessats en aquest vehicle”. En relació a l'experiència dels seus clients amb Allison el Sr. Solinger afirmava: “Tots els nostres clients estan contents amb les caixes automàtiques Allison perquè són productes molt fiables i ofereixen un gran rendiment”.

Cees Solinger, director gerent de Geesinknorba per a Espanya
Cees Solinger, director gerent de Geesinknorba per a Espanya.

Sobretot, el nou Axor 2533L en la seva configuració automàtica és versàtil i pot utilitzar-se en múltiples aplicacions, no només per a la recollida d'escombraries i serveis municipals.

Dades tècniques del vehicle

Modelo: Mercedes Benz Axor 2533L

Potencia Motor: 240 kW/ 326 CV

Parell motor max: 1300Nm de 1200-1600 rpm

Longitud de xassís: 9153 mm

Ample: 2500 mm

Distancia entre eixos: 4200 +1350 mm

Modelo canvi automàtic: Allison 3200amb Retardador.

Empreses o entitats relacionades

Allison Transmission
Geesinknorba Spain, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis