Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc analiza en Reino Unido las últimas tendencias en logística y transporte

Aecoc analitza a Regne Unit les últimes tendències en logística i transport

29/05/2012

29 de maig de 2012

Una vintena de directors i responsables de les àrees de logística de les companyies més destacades del país visitaran les instal·lacions dels centres de distribució més importants de Regne Unit en el marc del Seminari Internacional de Logística de Aecoc entre els propers 30 de maig i 1 de juny.

Els assistents podran conèixer com els distribuïdors de Regne Unit gestionen la seva cadena de subministrament, els seus principals projectes logístics i de venda online i com optimitzen el seu transport en un mercat tan dinàmic i innovador com a capaç de crear tendència. No en va, els tres centres que es visitaran destaquen per l'alt nivell d'automatització en les seves instal·lacions.

El Seminari de Logística d'Aecoc es consolida, després de més de 15 anys d'experiència, com l'escenari idoni per intercanviar opinions i aprofitar visites guiades per conèixer les principals tendències dels mercats internacionals en el sector de la logística i el transport.

En aquesta ocasió, la primera visita tindrà com a protagonista la tercera cadena de supermercats més gran de Regne Unit, Sainsbury’s, amb un 16% de quota de mercat, 13.600 referències i un moviment de dos milions de comandes al dia. Així mateix, els assistents podran conèixer també la seva estratègia de sostenibilitat, premiada per la seva contribució a preservar el medi ambient.

John Lewis, una de les cadenes de grans magatzems capdavanters de Gran Bretanya, serà la segona visita del Seminari Internacional de Logística d'Aecoc. Amb un centre de distribució de 62.000 metres quadrats totalment automatitzat, les instal·lacions de John Lewis disposen d'un innovador sistema de preparació de comandes multicanal amb integració completa dels quatre models, denominats ‘directament al client’ (D2C).

En la tercera visita els assistents coneixeran el referent mundial de supermercats online, el centre Ocado, on es preparen uns dos milions de comandes diàries i que després de la seva experiència en el sector de la venda per Internet és reconegut mundialment per la seva constant innovació tecnològica.

Finalment, durant l'última jornada, se celebrarà una sessió de treball centrada en l'anàlisi dels magatzems automàtics i la venda online, una novetat que ofereix aquest any el Seminari de Logística als assistents.

Així mateix, durant les jornades es visitaran els punts de venda de referència de les companyies Tesco, Waitrose i Sainsbury’s. D'aquesta manera, el Seminari Internacional de Logística d'Aecoc ofereix als seus assistents una visió completa i transversal del funcionament de la cadena de subministrament de les companyies de distribució més destacades de Regne Unit.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    02/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis