Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornadas de Puertas Abiertas de Dewit en sus nuevas instalaciones, con equipos Demag y Wittmann

Jornades de Portes Obertes de Dewit en les seves noves instal·lacions, amb equips Demag i Wittmann

05/03/2004

5 març 2004

La signatura Dewit 2000, responsable de la comercialització de les injectores de Demag Ergotech i els robots i perifèrics Wittmann a la zona nord i les seves àrees d'influència, anuncia que amb motiu de la inauguració oficial del seu nou pavelló de Basauri (Biscaia), celebrarà unes jornades de portes obertes els pròxims dies 25 i 26 de març.
El nou pavelló disposa d'un total de 800 metres quadrats, distribuïts en 200 metres quadrats d'oficines i àrea d'atenció a clients i 600 metres quadrats per a magatzems i àrea d'exposicions.
Les noves instal·lacions de Basauri porten més d'un any funcionant i són el fidel reflex de la gran progressió d'aquesta jove firma que, amb José Mari Nines com a gerent, s'ha consolidat com una de les empreses de serveis més important a la zona.

Amb motiu de les jornades, Demag exposarà les següents màquines:

1 unitat Ergotech EL-EXISTENTS S de 200 t, màquina ja consolidada en el mercat per a la producció de peces ràpides per a envasos.
1 unitat Ergotech Intel de 100 t, totalment elèctrica. És la primera vegada que es presenta aquesta màquina a Espanya.
1 unitat Ergotech EXTRA de 100 t, mostra de la reeixida sèrie de màquines bàsiques i versàtils, a preus competitius.
La mostra estarà complementada amb tots els equips de l'empresa Wittmann: robot sèrie Compact W-621 CS3; robot manipulador W-620 M, extractor de colades W-602 (700mm); alimentador Feedmax S18; carregador individual SP5; molí MB 18 -18; triturador Summe Minor 1; deshumidificador Drymax 60-100 Mòbil; dosificador volumètric Dosimax MC10; regulador de cabal Flowcon 2; temperadors Basic 90.
Més informació: jmh@dewit2000.com

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis