Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Empleo del tratamiento por plasma en línea en la técnica de varios componentes

Ocupació del tractament per plasma en línia en la tècnica de diversos components

18/02/2004

18 febrer 2004

En cooperació amb la Universitat de Erlangen-Nuremberg, i en el marc de projectes de transferència de R & D, el Centre de competències Neue materialitza Fürth (NMF) GmbH ofereix a la indústria seus coneixements tècnics de materials i processament de plàstics i metalls lleugers.
En el laboratori tècnic del NMF GmbH es disposa, per al tractament previ per plasma en línia en l'emmotllament per injecció multicomponent, d'una unitat de fabricació 2K KM125-390-160CZ de Krauss-Maffei amb introducció de plasma mitjançant un robot de braç articulat . L'aspecte clau de les activitats és la millora de l'adherència entre dos components mitjançant un tractament previ per plasma de temps reduït a temperatura ambient directament en el procés d'emmotllament per injecció.
En cas de geometries complexes, el raig de plasma pot ser regulat amb absoluta exactitud i de forma parcial. Els avantatges d'aquest procés són la neteja de precisió, la incorporació de grups reactius i actius a la superfície i la ruptura de les capes de la superfície obstructiva de l'adherència.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis