Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Demag Ergotech lo demostró en directo

Demag Ergotech ho va demostrar en directe

Ibon Linazisoro01/09/1999


150 persones a la mini fira organitzada en la seva nova planta

Aprofitant l'obertura de les noves instal·lacions en les quals s'ha ubicat a Sant Boi (Barcelona), Demag Ergotech va mostrar davant els transformadors de plàstic, en directe, el funcionament d'algunes de les seves últimes novetats.

. El mes de juny Demag convocar les primeres jornades de portes obertes de la seva nova planta, de 650 m 2, en la qual, a més de les oficines, compta amb espai preparat per realitzar proves de màquines i demostracions, impartir cursos i emmagatzemar recanvis.

La facilitat d'accés i la idoneïtat de l'entorn van quedar de manifest per als prop de 150 visitants que es van acostar a Sant Boi per veure, en directe, algunes de les últimes novetats en funcionament. Es va tractar per tant d'una mini fira, on, per exemple, la EL-Elexis de 200 T modelava 32 mànecs de fulles d'afaitar de Gillette cada 4,9 s. El motlle va estar cedit per Gillette i semblant producció constituir un repte des del punt de vista de la manipulació d'aquestes quantitats en una hora.

Una altra demostració interessant va ser la de la petita Multi de 110 T, equipada amb un plastificador secundari per silicones líquides i un robot d'alimentació d'inserts i extracció de peces. Amb un motlle molt sofisticat, la producció en aquesta màquina de peces de dos components constituir una de les més valorades pels transformadors allà presents, sensibilitzats per la creixent inquietud que existeix avui en dia al mercat per les aplicacions multi-component.

És més, l'interès generat per aquest procés va ser tal, que es va decidir organitzar unes jornades exclusivament per a la injecció de diversos components durant el mes de juliol. Aquesta segona convocatòria va representar de nou un èxit per Demag, atès l'interès que susciten les seves màquines i la seva experiència en aquest àmbit.

La presentació de la nova sèrie modular i la nova sèrie Viva completar les demostracions d'aquestes jornades, a les que van acudir professionals de Catalunya, Llevant, Aragó i de la zona Nord.

La nova planta

En un total de 650 m2, l'àrea destinada a proves i demostracions ocupa gairebé la meitat (300 m2), amb tots els serveis i perifèrics per a poder realitzar qualsevol prova de motlle. No falten, per tant, un refrigerador d'aigua a circuit tancat, temperadors de motlles, robot d'extracció de peces i tota mena de perifèrics, gràcies als habituals col·laboradors de l'empresa, com és el cas de Wittmann, Equifab i altres.

Els magatzems per a recanvis ocupen més de 200 m 2, i en ells es troben peces petites i delicades, com a parts elèctriques i electròniques o peces de precisió, però també parts pesades, entre les quals destaquen els plastificadors bimetálicos complets i els kits hidràulics per a una ràpida adaptació de les màquines a les necessitats del client.

L'altre gran espai des del punt de vista del seu valor és la sala de formació, la peça més valuosa per Demag. Està dotada amb moderns mitjans d'àudio i vídeo i ofereix una gran comoditat per impartir cursos als clients i col·laboradors.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis