Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks reduce el consumo con Premium Optifuel 2011
El pack Optiroll utilitza la inèrcia del vehicle per estalviar el combustible

Renault Trucks redueix el consum amb Premium Optifuel 2011

Redacció Interempreses01/04/2011

1 abril 2011

El 2009, amb Premium Optifuel, Renault Trucks va ser el primer fabricant de camions que va llançar una oferta global 'producte i servei' amb la finalitat de reduir el consum. Ara, el fabricant llança Premium Optifuel 2011, i aconsegueix encara més avançament pel que fa a l'estalvi de combustible. Vinculat a Optifuel Programme, Premium Optifuel 2011 està dotat amb un pack Optiroll. Aquest dispositiu, combinat amb un regulador de velocitat, utilitza al màxim la inèrcia del vehicle i permet reduir en conseqüència el consum de combustible. Les prestacions en reducció del consum de Premium Optifuel es milloren en un 1%.

Per a Renault Trucks, la reducció del consum comença, per descomptat en el propi vehicle. Amb el Premium Ruta, ofereix actualment el camió més estalviador de la seva categoria. No obstant això, el fabricant considera que cal anar encara més lluny en la seva política d'ajuda als professionals del transport,-tant els xofers com els gestors de flota-, en la seva dinàmica d'estalvi global de combustible.

Per aquesta raó, Renault Trucks va proposar des de l'any 2009 amb Premium Optifuel una oferta que associava un camió el consum és el més baix de la seva categoria, dotat amb tots els avenços tecnològics i acompanyat per diferents eines orientades a reduir el consum i agrupades sota el nom d'Optifuel Programme. Aquest paquet de solucions consta d'una formació teòrica i pràctica en la conducció econòmica, impartida per experts Renault Trucks (Optifuel Training), un programari de mesura i d'anàlisi del consum (Optifuel Infomax) i una eina per conservar els efectes benèfics de la formació en el llarg termini, gràcies a una pàgina web exclusiva (Club Optifuel Programme).

Premium Optifuel 2011 està dotat amb un pack Optiroll, un dispositiu que, combinat amb un regulador de velocitat...
Premium Optifuel 2011 està dotat amb un pack Optiroll, un dispositiu que, combinat amb un regulador de velocitat, utilitza al màxim la inèrcia del vehicle i permet reduir en conseqüència el consum de combustible.

Noves funcionalitats del pack Optiroll

Ara, amb Premium Optifuel 2011, Renault Trucks accentua el seu avantatge en matèria d'estalvi de combustible, introduint el pack Optiroll en la seva oferta. Aquest pack inclou noves funcionalitats, com el Optiroll i el Soft-Cruise Control i la supressió de la manera 'power'.

Unit al regulador de velocitat, Optitroll activa automàticament la funció 'roda lliure controlada' de la caixa de canvis Optidriver + quan les condicions són favorables a l'estalvi de combustible, utilitzant així de manera òptima la inèrcia del vehicle, millorant el consum de combustible.

La fase Optiroll s'acaba quan les condicions de rodat ja no estalvien combustible o quan ho demana el conductor. La desactivació del sistema es fa instantàniament ja que durant la fase Optiroll, la caixa Optidriver + sempre està preengranada.

El pack integra també el Soft Cruise Control, un regulador de conducció més avançat i econòmic en els terrenys ondulats. A partir d'una velocitat determinada, el regulador optimitza el consum. Per exemple, pot reduir molt lleugerament la velocitat en determinades pujades, per donar prioritat a un règim motor que presenti un millor compromís parell / rendiment i, per tant, reduir el consum. Al final, la incidència en el temps del recorregut és pràcticament nul. Finalment, el pack Optiroll permet suprimir el mode power per evitar en aquest cas també un sobreconsum inútil.

El pack integra també el Soft Cruise Control, un regulador de conducció més avançat i econòmic en els terrenys ondulats
El pack integra també el Soft Cruise Control, un regulador de conducció més avançat i econòmic en els terrenys ondulats.

El 2009, els estalvis de consum obtingudes per Premium Optifuel van ser certificades pel TÜV, organisme alemany independent, en un 6,4%. Actualment el Optiroll permet guanyar un 1% addicional (sobre la base d'una utilització mitjana del sistema al 30% en el trajecte realitzat). Finalment, ha de subratllar que Premium Optifuel 2011 és un vehicle d'acord amb la norma EEV ('Enhanced envronmentally friendly Vehicle'), la norma actual més severa pel que fa a les emissions de contaminants, a la qual Renault Trucks sap donar resposta sense deteriorar el consum.

Amb Premium Optifuel 2011, Renault Trucks accentua el seu avantatge pel que fa a solucions per reduir el consum. Actualment, són més de 300 empreses les que han adoptat Optifuel Programme en tres anys, i actualment és el servei d'estalvi de combustible més venut a Europa. Optifuel Programme permet realitzar estalvis que es prolonguen en el temps (amb Optifuel Training, Optifuel Infomax i el Club Optifuel Programme), gràcies a eines de senzilla implantació i ràpidament rendibilitzades. Adaptat a les empreses de totes les mides i de totes les activitats, no té equivalent i presenta actualment la millor recuperació d'inversió del mercat.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis