Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Satisfacción de Wittmann Battenfeld en las jornadas de puertas abiertas de su delegación Norte
Dewit 2000 rep en dos dies a uns 50 professionals

Satisfacció de Wittmann Battenfeld en les jornades de portes obertes de la seva delegació Nord

Ibon Linacisoro25/02/2011
La signatura Wittmann Battenfeld ha presentat el 24 i 25 de febrer les seves novetats i tecnologies per a la indústria dels plàstics, en un "Open House" a la delegació Nord ( Dewit ), situada a Basauri, molt a prop de Bilbao.
La injectora elèctrica, un dels punts forts de l'exposició
La injectora elèctrica, un dels punts forts de l'exposició.

José María Nines, cap de Dewit, Damián Hernández i Antonio Torné, de la central de Wittmann Battenfeld a Barcelona, han mostrat la seva satisfacció per la massiva assistència de clients a les seves jornades, al llarg de les quals s'han mostrat nombrosos equips a tots aquells clients i potencials clients que s'han apropat a les instal·lacions de Dewit.

Nombrosos professionals han visitat les instal·lacions de Dewit
Nombrosos professionals han visitat les instal·lacions de Dewit.

Una injectora elèctrica i una important mostra d'equips auxiliars i sistemes per l'automatització de processos han servit de representació de l'àmplia gamma de màquines i equips idonis d'aquest fabricant austríac. Equips que responen a necessitats actuals com elevat rendiment, baix manteniment i elevada eficiència energètica, en resum, tecnologia a l'abast de la indústria actual.

La injectora servo elèctrica EcoPower 180

EcoPower, la sèrie de màquines servo elèctriques, ha estat present a les jornades amb el model estàndard 180/750. Damián Hernández explica que "hem escollit per a les demostracions a clients perquè es troba en l'equador de la gamma actual, que engloba injectores amb forces de tancament entre 55 i 300 tones".

Les EcoPower disposen d'una unitat d'injecció compacta, dissenyada per a velocitats fins a 400 mm / s, i un grup de tancament extremadament precís amb accionament directe de gran efectivitat. Cal destacar que l'energia de frenada dels accionaments, és realimentada a la xarxa de subministrament elèctric a través d'un elaborat sistema Kers. Tota aquesta energia s'utilitza en la màquina, que pot oferir el voltatge necessari per al sistema de control i la calefacció del cilindre. Això converteix a aquestes màquines en extremadament eficients en l'aspecte energètic.

Un altre avantatge de la sèrie EcoPower és el seu disseny, que facilita molt el treball de l'usuari. En el desenvolupament d'aquesta sèrie de màquines es va posar especial èmfasi en l'espai necessari i en la integració compacta. Els temperadors Wittmann, de la sèrie Tempra plus C es poden integrar directament en l'estructura de la màquina, el que implica una considerable reducció de l'espai necessari i dels costos del mateix.

Una innovació addicional per als usuaris, proposada per aquest fabricant austríac, és la integració en la seva estructura d'un sistema servo hidràulic estanc de sèrie per al expulsor, els noios i el moviment del carro d'injecció. Aquest sistema ofereix un avantatge molt especial per a tots aquells clients que treballen amb motlles que inclouen noios hidràulics.

Antonio Torné (ESQUERRA) i Damián Hernández, durant les jornades
Antonio Torné (ESQUERRA) i Damián Hernández, durant les jornades.

El robot Wittmann sèrie 8

Aquest robot exposat a Basauri destaca per ser un equip molt compacte, ràpid i de màxima precisió. Com a mostra de la sèrie 8 de robots servo motoritzats, s'han pogut veure dos models d'aquesta mateixa gamma però diferent estructura, un W811 preparat per moure 5 kg, idoni per injectores fins a 300 t de tancament, i un equip W831 amb 10 kg de capacitat de càrrega, dissenyat per integrar-se sobre el plat fix de qualsevol injectora amb tancament fins a 500 t. Ambdós models disposen de l'última generació de motors servo lleugers i ràpids, controlats per la tecnologia CNC 8 juntament amb la nova consola 'TeachBox' de pantalla tàctil intel ligent.

L'experiència de Wittmann es posa de manifest en aquest robot de la sèrie 8
L'experiència de Wittmann es posa de manifest en aquest robot de la sèrie 8.

Equips perifèrics per automatitzar els diferents processos

A més de presentar les injectores servo elèctriques EcoPower, i la sèrie 8 es robots, el Grup Wittmann ha presentat al 'open house' d'Dewit, un conjunt d'equips perifèrics seleccionats com la millor alternativa per a la automatització segons demanda el sector en l'actualitat .

  • Extractor de colades W702. Manipulador pneumàtic, senzill i eficaç.
  • Cabalímetre WFR. Regulador de cabal.
Paper i boli, calculadora ... Bona senyal per a unes jornades
Paper i boli, calculadora ... Bona senyal per a unes jornades.
  • Termoregulador Tempra. Temperat cal capaç de termoregular aigua fins a 180 º C amb la màxima precisió.
  • Alimentació Feedmax. Sistemes per al transport de materials, en versió individual o centralitzada.
  • Deshumidificació Drymax. Nova sèrie de deshumidificadors, premiada per la seva gran rendiment amb un mínim consum energètic.
  • Dosificació Dosimax i Gravimax. Mescla volumètrica o gravimètrica de gran precisió.
  • Molins Mas i trituradors Summe. Diferents propostes per a la recuperació de plàstics, per exemple tecnologia de velocitat lenta (27 rpm) per a una trituració tècnica.
José María Nines (jaqueta marró), organitzador d'esdeveniment, atén a clients durant les jornades
José María Nines (jaqueta marró), organitzador d'esdeveniment, atén a clients durant les jornades.

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis