Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vehinsa y RTCE Sevilla se incorporan a los Top 5 de Renault Trucks

Vehinsa i RTCE Sevilla s'incorporen als Top 5 de Renault Trucks

23/02/2011

23 febrer 2011

Mesurar la qualitat dels processos de taller sobre el terreny i millorar de forma senzilla mitjançant l'intercanvi d'informació i el treball en equip, són els objectius de l'eina de Top 5. Aquesta iniciativa, posada en marxa per Renault Trucks per garantir que els seus clients rebin la qualitat de servei que es mereixen, va començar a funcionar l'any 2004, hi ha, en l'actualitat 28 tallers que la treballen. L'any 2007, la marca va fer un pas més i va instituir les certificacions Top 5, per a aquells tallers que volien aconseguir l'excel lència en la utilització de l'eina. Amb la incorporació de Vehinsa (Astúries) i RTCE Sevilla, avui hi ha 7 tallers a la xarxa Ibèrica de Renault Trucks que han obtingut aquesta certificació.
L'equip de RTCE Sevilla, amb el seu gerent, Antonio Vallejo, al capdavant...
L'equip de RTCE Sevilla, amb el seu gerent, Antonio Vallejo, al capdavant, recull el seu certificat acompanyat per la directiva de Renault Trucks Espanya i Portugal i RTCE.
Des del departament de Qualitat de Renault Trucks es treballa activament per mantenir uns exigents estàndards mínims en tota la seva xarxa comercial. No només amb les iniciatives tradicionals, com la certificació ISO,-obligatòria en tots els punts de la xarxa-, sinó amb altres projectes que contribueixen a la millora contínua de la qualitat ia la satisfacció dels clients. Per a això, Renault Trucks treballa tant amb la informació interna subministrada pels punts de la xarxa, com amb l'obtinguda a través d'enquestes de satisfacció de client. Aquestes enquestes són realitzades als clients de vendes i als de postvenda. A més, s'avaluen altres indicadors interns del treball realitzat com són l'avaluació del servei 24 hores o la disponibilitat de peces de recanvi, que dóna una visió permanent de la qualitat del treball del dia a dia.
També s'han posat en marxa altres iniciatives d'avaluació sobre el terreny. És el cas dels anomenats 'Clients Misteri', que, amb l'escenificació d'una avaria real, avaluen in situ la vivència d'un client que es dirigeix a un punt de xarxa, auditant els processos recomanats per Renault Trucks per a la recepció i atenció de les incidències del client, així com el procés de diagnosi i reparació d'aquestes.
El gerent de Vehinsa, Celestino Diaz, envoltat del seu equip, posa amb la seva certificació Top5
El gerent de Vehinsa, Celestino Diaz, envoltat del seu equip, posa amb la seva certificació Top5.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis