Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Platos magnéticos electropermanentes de polo radial
Selten presenta un nou desenvolupament destinat especialment a torns i rectificadores

Plats magnètics electropermanentes de pol radial

Redacció MU04/02/2009

4 febrer 2009

La signatura Selten presenta els plats magnètics electropermanentes de pol radial de la sèrie Radi-Pol, especialment adequats per a la fixació de peces de ferro en torns de subjecció vertical i horitzontal així com en rectificadores. Garanteixen el rectificat i tornejat de totes les superfícies a mecanitzar que no estiguin en contacte amb el plat, evitant deformacions a la vegada que proporcionen la màxima força d'atracció.
D'aquesta manera, discos i anells de petita geometria o d'estructura feble, que amb el sistema tradicional d'amarratge, tendeixen a patir deformacions en ser fixats a la màquina, es poden treballar fàcilment i amb totes les garanties. La polaritat radial permet desenvolupar forces homogènies en el moment de fixar les peces, sigui quina sigui la seva mida o forma.

A més, Selten subministra diferents tipus d'accessoris amb la finalitat de facilitar el posicionament de les peces a mecanitzar, amb els quals s'obté una gran rapidesa i eficiència en la seva manipulació. L'oferta de la companyia en la gamma Radi-Pol comprèn models amb diversos diàmetres de fins a 2.500 mm en una sola peça, segons necessitats del client. També compta amb una versió amb sistema electrònic que permet l'eliminació total de magnetisme romanent de les peces mecanitzades.

L'oferta de Selten en la gamma Radi-Pol comprèn models amb diversos diàmetres de fins a 2.500 mm en una sola peça, segons necessitats del client...
L'oferta de Selten en la gamma Radi-Pol comprèn models amb diversos diàmetres de fins a 2.500 mm en una sola peça, segons necessitats del client.
La seva utilització redueix el cost dels utillatges imprescindibles per fixar la peça a la màquina

Milloren la productivitat

Els nous plats magnètics electropermanentes Radi-Pol, que compten amb una especial aplicació en torns i rectificadores, milloren la productivitat: els temps de càrrega i descàrrega de les peces es redueixen notablement. Utilitzant les extensions polars, aquests plats ajuden a mecanitzar les tres cares lliures de la peça. Aquestes permeten el pas del flux magnètic de la superfície del plat a la de les extensions. La combinació d'extensions polars fixes i mòbils és especialment útil si la peça a mecanitzar és de superfície irregular. En el moment de la imantació, les extensions mòbils s'adapten a la forma de la peça, sense modificar-la, de manera que el treball es realitza correctament, sense deformacions. D'aquesta manera s'aconsegueix una major exactitud en la planitud de les peces.

Un altre aspecte destacat és que la seva utilització redueix el cost dels utillatges imprescindibles per fixar la peça a la màquina, ja que eliminen la necessitat de brides o elements mecànics de fixació. Cal destacar també l'absència de vibracions.

Plat radial
Plat radial.

Empreses o entitats relacionades

Selter, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAdvanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis