Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plataforma integrada de automatización para CNC, robótica y ejes en un único sistema homogéneo
El Generic Motion Control de l'empresa B & R és una solució que integra totes les tecnologies

Plataforma integrada d'automatització per CNC, robòtica i eixos en un únic sistema homogeni

Redacció MU25/04/2008

25 abril 2008

En automatització de màquines hi ha la necessitat d'integrar moviment i control de trajectòria, controlar servos i intercanviar dades amb la visualització i les E / S. Fins ara aquest tipus d'integració ha creat dificultats a causa del fet que no existien sistemes amb aquest nivell d'integració.
Robot antropomorfs, complexos moviments en 3D, sincronització de múltiples eixos, posicionat d'eixos que es pot modificar en temps real: cadascuna d'aquestes tasques tenia fins avui la seva pròpia tecnologia. L'empresa B & R (Bernecker + Rainer Industrie-Elektronik GmbH) presenta una plataforma completa que combina tots aquests components en un únic sistema. El Generic Motion Control de B & R integra control de moviment i de trajectòria, visualització i maneig d'E / S. En particular el control de trajectòria amb funcionalitat de CNC és part integrada del sistema complet d'automatització, que es pot configurar amb una única eina programari.
Funcions específiques de la màquina no s'afegeixen simplement a les estàndard...
Funcions específiques de la màquina no s'afegeixen simplement a les estàndard, sinó que s'integren en el projecte per mitjà de mòduls específics guanyant el màxim de la flexibilitat.

Una plataforma completa

Què és que ho fa tan versàtil? D'una banda el sistema operatiu en temps real crea l'entorn necessari per a les tasques de posicionament d'alta precisió. Temps de cicles de CNC de 400 permeten assolir precisions en el rang del submicrònica. D'altra banda les consignes de posició generades es transfereixen al servocontrol sense latència per mitjà d'Ethernet POWERLINK. Finalment els punts d'E / S s'afegeixen al sistema de forma extremament flexible.

Components predefinit de visualització també es poden utilitzar per a la creació de funcions complexes de la màquina. A més dels components tradicionals per a la parametrització, configuració, moviment i operacions del programa, aquests inclouen també eines per a la simulació, històrics i diagnóscos.

Generic Motion Control integra el món de la robòtica, del CNC, del motion (eixos sincronitzats amb lleves) en un sistema homogeni. Els coneixements per complexos controls de trajectòria dels robots s'apliquen a les màquines eina. Fins al control de robots antropomorfs és possible gràcies al sofisticat control CNC en 3D. La integració de funcions de PLC i gestió d'E / S afegeixen més avantatges a l'hora de desenvolupar el sistema d'automatització.

Un altre avantatge: ordinadors industrials, potents PLC, servocontrol, mòduls d'E / S i comunicació basada en Ethernet vénen des d'una única font, desenvolupats i produïts per B & R. Per als enginyers de desenvolupament això significa tecnologia d'automatització totalment integrada que es programa i configura a través d'un únic programari.

El SoftCNC de B & R es diferencia dels sistemes convencionals en diversos aspectes i integra diversos components en un sistema...
El SoftCNC de B & R es diferencia dels sistemes convencionals en diversos aspectes i integra diversos components en un sistema. El softCNC està embegut en el sistema operatiu en temps real del PLC. Això permet solucionar les tasques d'automatització més complexes.
Destaca la possibilitat que ofereix el sistema d'encapsular coneixements i tecnologies específiques del procés a nivell de programari d'aplicació en lloc de ficar-los directament en el CNC, com passa amb altres solucions
Tot això ofereix la base per a qualsevol solució de visualització.

L'arquitectura flexible i l'elevat nombre de funcions fa possible la personalització d'una línia de màquines satisfent els requisits del projecte. Destaca la possibilitat que ofereix el sistema d'encapsular coneixements i tecnologies específiques del procés a nivell de programari d'aplicació en lloc de ficar-los directament en el CNC, com passa amb altres solucions.

El SoftCNC té un ampli ventall de funcions. Parts de programa i procediments de moviment es programen segons l'estàndard DIN 66025.

La divisió entre programa principal i subtasques permet una gestió clara dels programes NC.

A més es van afegir funcions d'ajuda per a permetre l'ús d'elements típics d'un llenguatge d'alt nivell com ara bucles i condicionals.

L'intercanvi de dades amb el PLC es porta a terme per mitjà d'una interfície potent. Diverses funcions permeten accedir en temps real al programa CNC en execució.

Dades com per exemple el radi de l'eina o fins i tot els límits d'una trajectòries poden ser modificats al vol i algunes dades estan disponible sincronitzats amb la trajectòria.

Empreses o entitats relacionades

B & R Industrial Automation Ibérica, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis