Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Krauss Maffei reinventa la producción combinando procesos de transformación de plásticos
A la K presentar la instal lació d'emmotllament per injecció més gran que s'ha exposat mai en la K

Krauss Maffei reinventa la producció combinant processos de transformació de plàstics

Redacció PU23/04/2008
La nova sèrie Classix de Krauss Maffei ofereix una tècnica d'emmotllament per injecció flexible i eficaç amb una relació qualitat-preu molt atractiva...
La nova sèrie Classix de Krauss Maffei ofereix una tècnica d'emmotllament per injecció flexible i eficaç amb una relació qualitat-preu molt atractiva.
El sector de les màquines d'injecció està constantment sotmès a la pressió de les vendes i, conseqüentment, la innovació és un factor determinant per als fabricants. En la passada edició de la K 2007, a Düsseldorf, Krauss Maffei , les màquines d'injecció estan representades a Espanya per Coscollola Comercial, van posar de manifest el potencial d'aquesta empresa alemanya i van deixar veure una certa tendència a la combinació de diverses tècniques en un sol procés. La fabricació de l'interior d'una porta en una màquina de grans dimensions, va bloquejar el passadís amb visitants sorpresos davant aquesta nova evolució.
La màquina de plaquetes reversibles KM 2300-12000 MX SpinForm de Krauss Maffei fabrica components d'interiors de cotxe amb superfícies de poliuretà...
La màquina de plaquetes reversibles KM 2300-12000 MX SpinForm de Krauss Maffei fabrica components d'interiors de cotxe amb superfícies de poliuretà d'alta qualitat. Gràcies al mecanitzat posterior i al muntatge automatitzats, de la cèl·lula de producció surten unes peces ja preparades per a l'acoblament.

SkinForm és la combinació del processament de PUR (poliuretà) amb la tècnica d'emmotllament per injecció. Això no és nou, però ara també es pot aplicar en majors rangs de força de tancament. D'aquesta manera es redueixen els costos de fabricació dels components de grans superfícies i preparats per a l'acoblament. SkinForm permet un recobriment d'un substrat termoplàstic amb poliuretà en els gruixos i colors més variats, sense cap transformació de l'equip. Així es va mostrar en la K2007, en col·laboració amb l'empresa Cadence Innovation de Liberec / República Txeca, la fabricació d'un component de l'habitacle interior d'automòbils amb una màquina de plaques reversibles KM 2.300-12.000 MX SpinForm. D'aquesta manera, Krauss Maffei presentava la instal·lació d'emmotllament per injecció més gran que s'ha exposat mai a la K: La cèl lula de producció sencera (incloent l'automatització) mesura 21 metres i pesa 300 tones.

Amb la màquina de plats reversibles recentment concebuda es fabrica durant el primer cicle un suport de plàstic termoplàstic complex. Posteriorment, la màquina refina el suport de plàstic durant un segon cicle amb superfícies de poliuretà en diferents colors. Diversos capçals mescladors, acoblats fixament en l'eina proporcionen el PUR (poliuretà). Així es forma en cada cicle un component acabat. Al mateix temps es poden efectuar diferents àrees del PUR (poliuretà) en diferents colors.

La unió de diverses tecnologies

Un nou concepte de mètodes de Krauss Maffei arriba a uns temps de cicle considerablement reduïts en la fabricació de components amb amortiment d'oscil · lacions que uneix l'extrusió, l'emmotllament per injecció i la tècnica de reacció en un sol element de fabricació. D'aquesta manera Krauss Maffei les tres tecnologies en un sol concepte de fabricació. Per això Krauss Maffei ha desenvolupat la fabricació totalment automatitzada d'un component 2K orientat a la pràctica amb amortiment d'oscil·lacions integrada, comparable amb un suport del parell de gir.

El suport i el casquet per a l'absorció de força són fabricats de PA66-GF35. A continuació s'uneix el casquet i el suport amb un component tou amortidor. Com a material per a la capa amortidora s'aplica un nou TPU-X (poliuretà termoplàstic), que es retícula després del emmotllament i durant el refredament. Com a agent reticulat s'introdueix prepolímer de forma líquida a la massa fosa de TPU. Amb aquesta tasca tan complexa compleix el compost de Krauss Maffei, que uneix l'extrusió i l'emmotllament per injecció.

Classix: la precisió individual a un preu econòmic

La nova sèrie Classix ofereix una tècnica d'emmotllament per injecció eficaç amb una relació qualitat-preu atractiva. Les màquines de la sèrie Classix poden ser configurades individualment amb el catàleg d'opcions estàndard de la sèrie CX i s'ofereixen especialment per a totes les aplicacions que no requereixen cap versió especial. Mitjançant la combinació amb els robots lineals de la nova sèrie LRX, s'augmenta la productivitat de les màquines. La sèrie Classix està disponible en un rang de força de tancament de 350-1.300 kN i aposta per la tècnica provada: Fa exactament 15 anys, l'empresa Krauss Maffei presentar la primera màquina d'emmotllament per injecció amb una tècnica de tancament de dos plats amb motiu de la K92.

La sèrie Classix disposa de la mateixa flexibilitat que la sèrie CX i representa d'aquesta manera la base ideal per a una econòmica producció d'emmotllament per injecció amb les exigències més elevades. La provada tècnica de tancament de dos plats redueix la longitud de la unitat de tancament. D'aquesta manera s'aconsegueix aprofitar al màxim la superfície de producció disponible. La unitat de tancament autoportant és fàcilment accessible i permet una evacuació senzilla de les peces d'injecció.

La sèrie Classix ofereix a més el grup d'injecció adequat i una versió de cargol ideal per a cada funció de producció. Amb gran multitud de possibilitats de combinació d'unitats de tancament i injecció, les màquines es poden adaptar a les exigències especials de cada cas. Gràcies al concepte d'accionament modular d'estalvi energètic, les màquines resulten especialment productives. Per a cada punt de servei es proporciona la quantitat d'oli necessària amb la pressió corresponent. Això permet una gran capacitat de producció amb costos reduïts.

La sèrie Classix està equipada amb el sistema de control MC 5, orientat a un fàcil maneig. La interfície de l'usuari proporciona un procés senzill i clar, sense sobrecarregar l'operari amb la informació. Unes àmplies funcions de control i avaluació permeten una ràpida anàlisi del procés.

La combinació del compost d'emmotllament per injecció i la màquina d'emmotllament per injecció CX de Krauss Maffei integra la extrusió...
La combinació del compost d'emmotllament per injecció i la màquina d'emmotllament per injecció CX de Krauss Maffei integra la extrusió, la injecció i el procés de reacció en un sol producte.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis