Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Oerlikon Balzers-Elay Coating en Maquitec 2007
Novetats i productes

Oerlikon Balzers Coating a Maquitec 2007

13/03/2007

Oerlikon Balzers Coating ofereix al seu estand de Maquitec alternatives per a processos de conformat de xapa amb alt límit elàstic (els anomenats materials d'alta resistència) o alts gruixos.

Imagen
Amb el Balinit Lumen fins i tot les tensions de cisallament que es produeixen durant el conformat dels materials d'alta resistència són absorbides i els útils amb duresa semblant a la duresa de la peça produïda estan eficientment protegits contra el desgast abrasiu. El Balinit Alcron proporciona una adherència de recobriment excel lent en gruixos fins 8μ causa de la seva tensió residual moderada i alta capacitat de càrrega.

Com a exemple, gràcies als recobriments Balinit, en la producció d'un forat passant amb lubricació utilitzant un punxó de tall de metall dur de 3,6 mm de diàmetre s'ha aconseguit fins a un 300 per cent d'increment de la vida útil de l'estri.

Presentació de la Divisió de Components

Aquells visitants preocupats pel desenvolupament del seu producte podran trobar en aquesta edició de Maquitec el suport de la nova Divisió de Components. Els recobriments de carboni desenvolupats per Oerlikon Balzers multipliquen les prestacions i la vida útil dels components en vehicles, màquines i equips. Els nostres recobriments milloren el rendiment, la vida útil i la fiabilitat dels components que suporten grans càrregues.

Les aplicacions inclouen peces de motors, racing, bombes d'injecció, rodaments, engranatges, màquina eina, compressors, hidràulica, maquinària tèxtil i processament d'aliments entre altres.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Abus Grúas, S.L.U.Advanced Factories

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis