Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva Gama T de Renault Trucks arranca con éxito en Europa
Primeres reaccions dels clients europeus

La nova Gamma T de Renault Trucks arrenca amb èxit a Europa

Redacció Interempresas27/03/2014

Pocs mesos després del llançament de el Renault Trucks T a Europa, els primers clients del nou model mostren ja la seva gran satisfacció després de provar els vehicles de l'aquesta gamma i haver-los incorporat a la seva flota. Després de les primeres proves per carreteres de tota Europa, conductors professionals dels principals sectors i pertanyents a diverses companyies de prestigi, expliquen les seves primeres impressions.

A Espanya el primer Renault Trucks T va ser lliurat pel distribuïdor Gonsoli Lorca a Pedro Morillas Garcia, autònom especialitzat en el transport frigorífic nacional. “Jo confio en Renault Trucks des de sempre”, explica, “fins ara, la marca mai m'ha defraudat en dos aspectes que considero essencials: el vehicle i la competència de la xarxa”. Poc després, Fribin, la major empresa de comerç de cárnicos a Espanya i fidel client de la marca, rebia el seu primer Renault Trucks T. A Espanya, a més, la nova gamma i la companyia han sortit reforçades quan el passat 24 de gener la revista Transporti 3 i cinquanta grans companyies espanyoles del transport van triar el Renault Trucks T ‘Camió de l'any 2014 a Espanya’.

Renault Trucks T
Renault Trucks T.

A França, els primers Renault Trucks T van ser lliurats a la companyia STAF al novembre passat. “El Renault Trucks T respon a les exigències del transport frigorífic de la gran distribució, especialment en termes de fiabilitat”, indica el director general Kara Mendjel, “A més, l'ampli volum interior de la cabina permet que els conductors treballin en condicions òptimes”.

Poc després, la companyia Trans JRF, especialista de la tracció de contenidors marítims, va decidir renovar la seva flota amb 10 Renault Trucks T de 520 CV High Sleeper Cab. Al gener, la companyia de transports Chavalan et Duc va rebre el seu primer Renault Trucks T. Transports Piejac Maingret, situats en la part occidental del territori francès, també van dipositar la seva confiança en Renault Trucks. Ja utilitzen els seus quatre Renault Trucks T des de principis d'any. També Transports Prévost compte ja amb els dos primers Renault Trucks T d'una comanda global de 10 vehicles. Es tracta del Renault Trucks T 460 Sleeper cab. De la mateixa manera, la companyia Transportis Rosier va demanar vuit Renault Trucks T per renovar la seva flota de Magnum i de Premium Ruta. En rebre el seu primer vehicle, Patriock Rosier, dirigent de la mateixa, declarava: “Sabem que els vehicles de la nova gamma han estat testats en milions de quilòmetres en carretera i mostren prestacions comercials veritablement interessants. El confort del conductor i la imatge del camió són arguments importants, però sobretot en la fiabilitat i en el consum, és on esperem grans resultats”.

Èxit també a Alemanya, Itàlia, Gran Bretanya, Bèlgica…

“Hem utilitzat vehicles Renault Trucks al nostre parc des de fa nombrosos anys”, afirmen Marcus Schaub i Jan Thiele, dirigents de la companyia alemanya ITS Spedition, “valorem en gran mesura la seva eficàcia i el confort que donen als nostres conductors”. Tots dos directius han renovat la seva confiança a Renault Trucks una vegada més, rebent el seu primer Renault Trucks T al gener. L'empresa Fiedler GmbH Internationale Spedition, per la seva banda, havia rebut la seva Renault Trucks T High Sleeper Cab de 480 CV en el mes de novembre de 2013 ja que el seu director general, Jörg Fiedler, ho va encarregar l'11 de juny, en ocasió de la presentació oficial a Lió.

A Itàlia, el primer Renault Trucks T va ser adquirit per Transbozen Barbiano, una companyia del Tirol del Sud, especialitzada en el transport i en la logística de baixa temperatura. Una mica més a l'est, el Renault Trucks T també apareix a Croàcia, per a Transports Natron Produkt i l'empresa Fijavž a Eslovènia.

A Àustria, la companyia Berger Logistik GmbH -que pertany a l'antic pilot de Fórmula 1 Gerhard Berger-, també va dipositar la seva confiança en Renault Trucks satisfeta pel consum de combustible dels seus Premium Ruta. La marca va rebre al novembre de 2013 el seu primer Renault Trucks T Sleeper Cab de 460 CV per al transport internacional.

Els conductors de la Gamma T de Renault Trucks es mostren molt satisfets amb els nous models

Els conductors de la Gamma T de Renault Trucks es mostren molt satisfets amb els nous models.

A Gran Bretanya, una altra empresa de distribució de begudes, en aquest cas Marston’s PLC, acaba de reforçar la seva flota amb dues Renault Trucks T. “Les prestacions dels nostres Premium Ruta ens van convèncer i hem dipositat la nostra confiança en el Renault Trucks T per a les nostres primeres compres Euro 6”, detalla Chris Evans, director de Logística del grup Marlston’s PLC. “Les valoracions positives dels nostres conductors que van assistir al road xou d'octubre de 2013 i les bones relacions que mantenim amb el nostre distribuïdor local, Allports, també han contribuït en aquesta decisió de compra”.

A Bèlgica, els lliuraments continuen a bon ritme. Transports Withofs va ser la primera companyia a adquirir quatre Renault Trucks T. Els van sol·licitar després de la presentació oficial de Lió. Per la seva banda, Rik Vanlessen, director d'Eurospeed Belgium ha comprat tres Renault Trucks T perquè volia el millor per als seus conductors: “Per a la nostra activitat en la distribució, no necessitem realment la versió High Sleeper Cab de sòl pla, però desitgem oferir més confort als nostres conductors i, a més, són de més fàcil revenda en el futur”.

Jan Waegeman, responsable de reparació i manteniment de Wauters tanktransport ha declarat que els va sorprendre gratament l'assaig realitzat en carretera i que havien demanat cinc Renault Trucks T. Després de diverses setmanes de conducció, el seu formador confirma: “Les característiques del Renault Trucks T m'han sorprès de bo de bo: al conductor li basta subjectar el volant i, ben utilitzat, el vehicle consumeix molt poc”.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis