Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kreyenborg presenta en la K el sistema CrystallCut, para una reducción de costes en la producción de PET
Hall 9, stand A44

Kreyenborg presenta en la K el sistema CrystallCut, per a una reducció de costos en la producció de PET

29/07/2013

Com el preu del PET segueix baixant, la pressió dels costos de producció per a la polimerització de PET i de PET reciclat segueix creixent. El sistema de peletización CrystallCut de BKG Bruckmann i Kreyenborg GmbH, representada al nostre país per Coscollola Comercial, ofereix una manera efectiva de reduir aquests costos. A un cost mitjana d'energia de 12 cèntims/kWh, l'estalvi que es pot aconseguir pot ser de fins a 15 eur/t. D'aquesta forma, i amb plantes de polimerització de PET que tenen avui dia una capacitat de producció de 600 t/dia, l'estalvi diari pot aconseguir els 9.000 euros. Això es tradueix en un estalvi anual de més de tres milions d'euros, a més de representar un estalvi energètic de 26 GWh. Aquestes mateixes xifres es repeteixen en la línies de PET reciclat, amb el que la tornada de la inversió es produeix molt ràpidament. A més, a causa de la cristal·lització dels grànuls des de l'interior cap a l'exterior, s'aconsegueix una millor estructura cristal·lina que al seu torn estalvia costos d'energia a l'hora de tornar a fondre el material.

Línia completa de CrystallCut
Línia completa de CrystallCut.
Aquesta és un de les moltes novetats que el Grup Kreyenborg presenta en la K 2013. En el camp de la filtració una de les últimes incorporacions és el cambiador de filtre tipus V patentat amb funció de neteja automàtica de filtres integrada, òptim per a plantes de reciclat amb sistema de tall en banyera. El cambiador de filtre realitza més de cent cicles de neteja automàtica amb el mateix paquet de filtres. Llavors es canvien els filtres per raons de seguretat per prevenir la fatiga de la malla. L'objectiu d'aquestes mesures preventives és evitar un bypass de partícules de brutícia al voltant de l'extremitat dels paquets de filtres. La substitució dels paquets de filtres és molt senzilla. Els trencaments de filaments són cosa del passat amb el tipus V ja que la pressió constant d'aquest tipus de màquina ofereix oportunitats inigualables. En aplicacions de reciclat per a materials de viscositat mitjana i alta en les quals es requereix un filtrat econòmic, la tecnologia de tipus V de Kreyeborg proporciona una solució resistent i duradora per a qualsevol requisit imaginable.
Cambiador de filtre tipus V patentat amb funció de neteja automàtica de filtres integrada
Cambiador de filtre tipus V patentat amb funció de neteja automàtica de filtres integrada.

Kreyenborg augmenta també la capacitat de producció en plantes d'extrusió de film bufat gràcies a l'ús continuat dels mecanismes de canvi de filtre. Kreyenborg ha equipat diverses plantes de producció de film bufat per Hosokawa Alpine, amb cambiadores de filtres continus del tipus K-SWE.

Per garantir un canvi de filtre suau i fiable durant el funcionament, als cambiadores de filtres se'ls va proporcionar un control totalment independent. L'adaptació ha d'eliminar parades de les línies de producció durant el canvi de filtre i millorar el resultat de la filtració, és a dir, l'objectiu és un augment de la disponibilitat i de la productivitat de la planta. El cambiador K-SWE de Kreyenborg és un sistema de filtració modern, de major qualitat, que permet l'intercanvi de la malla sense interrompre la producció. Això significa que el sistema pot continuar funcionant mentre que se substitueixen els elements de filtre bruts o es canvien les finezas de filtrat dels diferents lots de producció.

Cambiadores de filtres continus del tipus K-SWE

Cambiadores de filtres continus del tipus K-SWE.

Empreses o entitats relacionades

Coscollola Cial, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis