Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Componentes modulares para realizar manos de agarre
Seprona de Cas ofereix un kit que facilita el treball al transformador

Components modulars per a realitzar mans d'agafada

Redacció PU15/04/2005
Seprona de Cas és una marca de robots de sobres coneguda al nostre país pels seus robots. La Generació IV, l'última llançada per aquest fabricant francès i amb diverses opcions disponibles per als usuaris, ja no es pot considerar nova al nostre país. Ara Seprona de Cas va més enllà de l'aportació de solucions tecnològicament complexes i ofereix als seus clients el que presenta com el Kit Seprona de Cas, un conjunt d'elements que, encara que elementals, ajuden a aconseguir el màxim profit dels seus robots.
Imagen
Un robot adequat es troba a la base d'una automatització rendible. En les diverses versions de la seva Generació IV, SEPRA ha triat una estructura de quadre per al moviment de desemmotllat que aporta una gran carrera de desemmotllament i gran rigidesa. Entre altres característiques, destaca també pel sistema de guiatge únic SLS, patentat, que proporcioneu elevades velocitats amb tota fiabilitat (fins a set metres per segon), gran longevitat i manteniment mínim i reduït.

Plàstics Universals ha informat en altres ocasions sobre aquests robots, els robots s'uneix des de l'any passat l'última versió del control de SEPRA, el Visual SEPRA, que controla els robots de tres eixos CNC i que se sustenta sobre la tecnologia tàctil i gràfica. Pot controlar fins a vuit eixos CNC simultàniament.

Però hi ha altres elements sovint poc tractats i no obstant això molt importants. Una automatització aconseguida es recolza tant en un robot competent com en una prensió fiable, cosa de la qual no es parla molt habitualment.

El Kit SEPRA és una eina modular que permet al transformador de plàstics realitzar ràpidament mans simples i ràpides. Aquest constructor de robots acaba de llançar precisament el nou catàleg en castellà, pensat per a guiar l'usuari en la seva elecció dels accessoris més adequats.

Víctor Pavón, responsable de SEPRA Robòtica, la filial espanyola, assenyala al respecte que "per a un tractament ràpid de les necessitats dels clients, posem a la seva disposició una tarifa detallada i un bo de comanda de fàcil utilització i incorporat al catàleg".

"La nostra oferta innovadora de components de mans d'agafada - continua Víctor Pavón - permet realitzar ràpidament unes mans d'unió simples, amb un nombre mínim de peces per a un pes de mà reduït. Són fàcils d'acoblar, fàcils d'ajustar i perfectament adaptats al adherència de les peces en les premses de diferents mides ".

El Kit Seprona de Cas és una eina modular que permet al transformador de plàstics realitzar ràpidament mans simples i ràpida
El conjunt de productes que Seprona de Cas proposa inclou plaques de base de connexió al robot, ventoses i portaventosas, pinces, portacoladas, portaaccesorios, estructures, perfils i tubs, connexions pneumàtiques i elèctriques.

El catàleg, també disponible en CD, tenen un enfocament pràctic evident, amb capítols com les recomanacions de muntatge, que fan referència als mètodes de fre per a fixació, la fixació d'elements d'estructura amb placa de base, la fixació d'elements d'estructura amb placa de base + placa de prensió i la d'elements d'estructura amb placa de base + placa de prensió.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis