Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aries Industrias del Plástico se alía con los robots Wittmann
La implantació de robots la va iniciar l'empresa l'any 2000

Àries Indústries del Plàstic s'alia amb els robots Wittmann

Maria Escribano15/04/2005
Àries Indústries del Plàstic compta actualment amb onze robots de la marca Wittmann, tots amb servomotors en els 3 eixos, que es destinen fonamentalment a l'extracció i embalat de peces i la col·locació d'inserits en els motlles.
Imagen
Àries Indústries del Plàstic es constitueix com a Societat Anònima el 1980 com a continuació de l'activitat desenvolupada per Ángel Humbria Barba. En l'actualitat, la companyia disposa de 22 màquines d'injecció amb una força de tancament d'entre 35 i 1.000 tones, taller de matriceria i una secció de premses d'embotició i muntatge de conjunts. La plantilla està formada per 45 persones.

Des dels seus inicis, Àries Indústries del Plàstic es va especialitzar en fabricar peces sota disseny del client, tractant d'oferir una solució integral a les seves necessitats. En l'actualitat, aquesta part del negoci representa un 80 per cent de l'activitat de l'empresa.

Els principals sectors als quals es dirigeix la companyia són els d'automoció, electrònica, construcció i indústria farmacèutica.

Des Àries es destaca la diferència de nivells d'exigència d'uns sectors respecte als altres. Per exemple, en el sector de l'automòbil, afirma Ángel Luis Humbria, gerent de la companyia, "els nivells d'exigència són, en general, molt superiors als d'altres sectors, encara que hi ha mercats que estan començant a equiparar-se en nivells d'exigència a l' automòbil. "

El tipus de materials que més consumeix Àries són, en general, els plàstics tècnics: policarbonats, poliamides ... amb i sense càrregues, encara que també tenen un important consum en materials com el polipropilè o el polietilè.

La companyia treballa fonamentalment per al mercat espanyol; la seva presència a l'exterior merament simbòlica, ja que no representa més d'un 5 per cent del seu volum de vendes.

Àries Indústries del Plàstic s'ha especialitzat en fabricar peces sota disseny del client

Equips

Garantir la fabricació de peces amb el màxim rigor de qualitat requereix un exhaustiu control de tot el procés, començant per l'assessorament en el disseny al client i la creació de l'utillatge. Per aquest motiu Àries no només ha adquirit la maquinària de més avançada tecnologia a nivell internacional, a més, ha creat un departament format per un expert equip de professionals dotats amb les eines necessàries per al desenvolupament, construcció i manteniment dels motlles. Només així és possible una perfecta repetitivitat de les peces: sense escatimar esforç i recursos en tots els processos, des del primer a l'últim. Des del punt de vista dels equips amb què compta Àries, destaquen màquines verticals per a la injecció de peces amb inserts metàl·lics.
Imagen

Robots

Pel que fa als robots, Àries compta actualment amb onze robots de la marca Wittmann, tots amb servomotors en els 3 eixos. Es destinen fonamentalment a l'extracció i embalat de peces i la col·locació d'inserits en els motlles.

La implantació de robots es va iniciar l'any 2000 amb 2 unitats que van ser un rotund èxit. Això els va animar a seguir en la mateixa línia.

La principal exigència que Àries es va marcar quan va decidir adquirir el seu primer robot, i que segueix mantenint, és que pugui satisfer les seves necessitats presents i futures, ja que en ser fonamentalment subcontractistes les necessitats van canviant al llarg del temps.

La segona exigència que planteja és poder tenir un assessorament tècnic a l'hora de realitzar les diferents aplicacions: disseny de mans i perifèrics, programes de moviments especials ...

Com a proveïdor en aquest camp, s'afirma des Àries, l'empresa Wittmann compleix perfectament amb aquestes exigències ja que compten amb un equip molt "capaç" a Barcelona. En l'actualitat els estan desenvolupant un procés d'automatització per a una màquina vertical amb un robot Wittmann força complex.

Per a l'empresa, el futur passa inevitablement per l'automatització de processos

El futur

Encara que des Àries Indústries del Plàstic els seus objectius de futur que marquen els seus clients, es mostren absolutament convençuts que el futur passa inevitablement per l'automatització de processos.

2004 ha estat un any molt bo per a l'empresa, en el qual s'han realitzat importants inversions en maquinària i robots. Respecte a les previsions per a aquest any, i encara que el començament de 2005 ha estat bastant bo, afirma el seu gerent "les situacions d'incertesa mai són bones, de manera que creiem que el volum de negoci en el present exercici serà inferior a 2004."

Empreses o entitats relacionades

Wittmann Battenfeld Spain, S.L

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

Abus Grúas, S.L.U.Advanced FactoriesEasyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis