Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks expone sus camiones de gas en el salón Expo BioGaz

Renault Trucks exposa els seus camions de gas en el saló Expo BioGaz

19/02/2013

19 de febrer de 2013

Renault Trucks participa en la segona edició del saló Expo BioGaz, que se celebra de 19 al 22 de febrer en Eurexpo-Lió i que reuneix als principals professionals del sector del gas i del transport sostenible. Allí, els visitants poden provar de primera mà un vehicle Renault Trucks propulsado per gas natural.

Energia segura, poc contaminant i poc sorollosa en l'ús, el gas natural vehicular, també anomenat GNV, està dins de la gamma de Renault Trucks des de 1996.

Amb les mateixes qualitats dinàmiques que el diésel, el GNV és una energia segura, sostenible i amb una reducció de 2dB en les molèsties sonores, que Renault Trucks ofereix dins de les seves solucions Clean Tech a aquells clients que sol·liciten vehicles amb propulsions alternatives.

Imagen
Amb motiu de la seva presència en el stand de l'AFGNV (Associació Francesa del Gas Natural Vehicular), en el Saló Expo BioGaz, Renault Trucks convida als visitants a provar un Premium Distribució propulsado amb gas natural, perquè puguin descobrir de primera mà les qualitats del vehicle i de l'energia que utilitza. Segons l'Agència per al Medi ambient i el Domini de l'Energia (ADEME), el gas natural, -especialment el biogàs-, hauria de proporcionar l'any 2050 el 45% de l'energia dels transports a França.

El gas natural és una de les solucions alternatives al diésel que Renault Trucks ofereix sota el seu segell Clean Tech i que s'inscriu en la dinàmica global del fabricador: posar el camió adequat, en el lloc adequat, amb l'energia adequada. Aquesta filosofia es tradueix a utilitzar vehicles 100% elèctrics per als lliuraments en el centre de la ciutat, camions híbrids per als lliuraments urbans i periurbanes i camions de GNV per als usos urbans i periurbans més específics (flotes captives, distribució, transport de residus, neteja de carrers…).

Renault Trucks està present al mercat del gas natural amb el Premium Distribució GNV i el Premium Distribució GNV BOM (volquete per a residus sòlids urbans), disponibles en dues configuracions rígid 4x2, de 18 o 19 tones i rígid 6x2*4 de 26 tones.

Actualment, el sector del gas ha rebut un nou impuls després de la publicació de l'estratègia Clean Power for Transport Package de la Comissió Europea, que té entre els seus objectius desenvolupar les infraestructures de gas a Europa. En l'horitzó 2020, hauria d'haver-hi una estació de proveïment de gas natural vehicular cada 150 km en tota Europa.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis