Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks ofrece control electrónico de trayectoria en el Midlum

Renault Trucks ofereix control electrònic de trajectòria en el Midlum

23/11/2012

23 de novembre de 2012

Els sistemes electrònics de control d'estabilitat (ESC), que donen un millor comportament en carretera dels vehicles, ja està disponible en el Renault Midlum, en tota Europa. Renault Trucks dóna així una resposta a les expectatives dels clients que volen anticipar-se a la futura reglamentació que imposarà un ESC en tots els vehicles Euro VI. A la fi de 2014, els sistemes de control electrònic d'estabilitat (o ESC, d'Electronic Stability Control) seran obligatoris en els vehicles industrials.

Per anticipar-se la demanda, complir la futura normativa R13-11 i satisfer les expectatives dels seus clients, Renault Trucks ofereix des d'ara aquesta tecnologia en el Midlum. “Els clients s'anticipen a la reglamentació en els seus plecs d'especificacions”, indica Rémi Lemoine, responsable de productes de la gamma Distribució de Renault Trucks, “Donem així una resposta a la seva voluntat d'estar llests per 2014, sabent que l'ESC ja és un requisit habitual en les flotes de vehicles de transport de combustible”.

Renault Midlum
Renault Midlum.
La tecnologia ESC brinda beneficis importants per al conductor. Permet reforçar l'estabilitat direccional del vehicle assegurant de manera contínua el control de la trajectòria. És especialment útil en condicions meteorològiques difícils, amb pluja o neu.

Llançat en 2000 i renovat completament en 2006, el Midlum ha estat millorat per respondre a necessitats cada vegada més precises. Actualment compta amb la millor càrrega útil del mercat i una gran polivalència. Des de setembre de 2012, també està disponible amb un pack Optifuel orientat cap a la reducció del consum.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis