Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jornadas técnicas de Metales y Formas y Tecnosystem
Van presentar premses i sistemes d'automatització de processos productius

Jornades tècniques de Metalls i Formes i Tecnosystem

Redacció MU01/06/2005
Metalls i Formes i Tecnosystem organitzar del 19 al 21 de maig unes jornades tècniques que van tenir lloc a les instal·lacions de Tecnosystem de Bergara (Guipúscoa). Els equips que van protagonitzar les jornades van ser les premses i sistemes d'automatització, que van captar l'interès dels assistents.
Imagen
Per segona vegada, les empreses Metalls i Formes i Tecnosystem aprofitar la seva col·laboració per presentar conjuntament unes jornades tècniques especialitzades en premses i sistemes d'automatització de processos productius. Des d'ambdues empreses assenyalen: "Continuant amb el camí començat des de fa ja uns anys, orientat cap a un servei sempre més complet per satisfer les necessitats actuals dels nostres clients, ens hem especialitzat en aplicacions, des de les més simples a les complexes, per a l'automatització dels processos productius en el sector d'estampació i tall mitjançant premsa. Aquest camí ens ha portat a la formació d'un equip preparat per entendre les necessitats del client, fer l'estudi corresponent, aconsellar i proposar el tipus d'instal lació més adequada per a les necessitats i instal lar i prestar un servei tècnic únic per a totes les màquines que componen aquesta error ".

Les oficines tècniques de totes les seves representades també estan a disposició dels seus clients.

Les marques representades de Metalls i Formes, que Tecnosystem distribueix al País Basc, són: Sangiacomo Presse, Asservimenti Presse, Herrblitz, Sperett, Digiemme i Mossini Presse.

Sangiacomo Presse fabrica premses de coll de cigne de 10 a 400 ti de doble muntant mico casc de 100 a 400 t.

La gamma de Asservimenti Presse inclou alimentadors electrònics CNC, bobinadores fins a 15 ti adreçadors per a tots els gruixos fins 10mm, així com línies d'alimentació compactes i tradicionals.

Pel que fa a Herrblitz, fabrica alimentadotes pneumàtics i aplicacions especials per fleix de gruix reduït, bobinadores i adreçadors per a gruixos mitjans.

Sperett, amb els seus alimentadors pneumàtics i Digiemme, amb els seus transfers de 2 i 3 eixos, mecànics, electrònics i mixtos i instal·lacions completes transferizadas claus en mà per a grans produccions i prestacions també formen part de la gamma que aquestes empreses comercialitzen a Espanya. Igual que Mossini Presse, que fabrica premses de doble muntant mecàniques i hidràuliques de gran tonatge i grans línies completes de producció mitjançant premsa transferizadas o robotitzades.

Imagen

Màquines exposades

A més de les premses coll de cigne marca Sangiacomo de diversos tonatges, bobinadores, alimentadors pneumàtics i electrònics, muntats i en funcionament, les màquines que més van destacar durant els tres dies de jornades van ser les següents:

El model T-200 DM DBV Sangiacomo de doble muntant amb carrera variable 20-200mm amb CNC Siemens, taula de 2020 x 960 mm, velocitat variable 35-80 cicles / min, seguretat hidràulica i control d'esforços visualitzable i tarable amb atur instantani a cas de sobrecàrrega.

També va destacar la màquina T-250 RCE Sangiacomo de coll de cigne amb canvi de carrera i curs automàtic.

Així mateix, es pot fer una menció especial a la línia compacta d'alimentació model CRAP 250 (que es va lliurar a un client la següent setmana) del fabricant Asservimenti Presse per xapa d'250x4mm composta per Devanadora de 2 T, adreçador-alimentador amb CNC multipas i amb tot l'equipament per treballar sense problemes amb xapa de 4 mm. És una línia que s'enfila el fleix automàticament des del pupitre de comandament sense necessitat de perilloses operacions manuals. Durant les jornades va estar acoblada a una premsa Sangiacomo de coll de cigne T-130RCE.

Aprofitant la presència dels clients a les seves instal·lacions, Tecnosystem promocionar i exposar alguns dels seus productes: màquina per trepat profund, olis dielèctrics OEL-Held i olis destinats a rectificats d'engranatges, tallat; fils per electroerosió Bedr, sistemes d'amarratge i fixació Hirschmann, tot tipus de consumibles per a l'electroerosió i els seus desintegradors de mascles i broques trencades. Consumibles per a l'electroerosió, desintegradors de mascles i broques trencades, així com una extensa gamma d'eines de metall dur integral de la representada holandesa Van Hoorn Hardmetaal.

Empreses o entitats relacionades

Siemens, S.A. - Smart Infrastructure
Tecnología y Sistemas para EDM, S.L. Tecnosystem

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    09/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    07/10/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Advanced FactoriesAbus Grúas, S.L.U.Easyfairs Iberia - Logistics & Automation Madrid

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis