Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks: Misión África con el Programa Mundial de Alimentos

Renault Trucks: Missió Àfrica amb el Programa Mundial d'Aliments

12/11/2012

12 de novembre de 2012

El Programa Mundial d'Aliments, l'agència de les Nacions Unides la missió principal de les quals consisteix a lluitar contra la gana al món, garanteix l'accés a l'alimentació en els llocs més desfavorits del planeta. Els camions són una baula fonamental del sistema logístic per apropar els aliments a les poblacions en situació d'urgència. Entre ells, més d'un centenar són camions Renault Trucks, que s'utilitzen per al transport de queviures en les condicions més severes.

Per facilitar el desenvolupament del seu treball, Renault Trucks ha fet un pas més. Com a fabricador, Renault Trucks sap que els camions que tenen un bon manteniment compten amb una millor mobilitat per complir la seva missió. Per això, Renault Trucks ha enviat un Kerax 6x6, configurat com una unitat de formació mòbil i a tot un equip de tècnics perquè transmetin tot els seus coneixements sobre manteniment i reparació de vehicles pesats als mecànics del PMA d'Àfrica Oriental. De Kenya a Burundi, passant per Uganda, Sudan del Sud, Rwanda i la República Democràtica de Congo, aquesta aventura durarà tres mesos, en els quals formaran al personal del PMA el més a prop possible dels seus llocs d'intervenció.

Renault Trucks plasma així la seva voluntat de contribuir en el desenvolupament d'aquest continent africà al que està particularment vinculat. En posar la seva professionalitat de fabricant de camions al servei de l'acció del Programa Mundial d'Aliments, Renault Trucks afirma el paper primordial del camió a les regions més desfavorides del món, on amb freqüència és la baula essencial per salvar vides.

Kerax 6x6
Kerax 6x6.
S'han necessitat diversos mesos d'intensa preparació per organitzar aquesta operació excepcional. Triar el vehicle adaptat, transformar la seva carrosseria en una unitat de formació mòbil, mobilitzar als tècnics, conductors i formadors per elaborar una formació a la mesura. El compromís de Renault Trucks i dels seus treballadors està a l'altura de la missió que els han confiat: transmetre el seu coneixement dels camions i del seu manteniment als mecànics dels equips africans del Programa Mundial d'Aliments perquè puguin transportar aliments sense sobresalts a les poblacions més desfavorides.

Aquesta unitat de formació recorrerà 5.000 quilòmetres de Mombasa (Kenya) a Buyumbura (Burundi), per formar sobre el terreny als mecànics locals del PMA. Els formadors de Renault Trucks realitzaran aquesta missió utilitzant un Kerax 6x6 equipat amb tot el material pedagògic necessari per dominar el manteniment d'un camió en totes les circumstàncies.

El Kerax no ha estat triat per casualitat, ja que és un vehicle reconegut per la seva robustesa i la seva mobilitat en totes les circumstàncies, tant com a eina de treball en les obres com en expedicions pel món, com la Ruta de la Seda en 2005 o Capi to Capi en 2009 o competicions com el Dakar. La seva caixa està particularment ben adaptada al transport de tota classe de material amb total seguretat, un element determinant en aquest cas ja que hauran de transportar per als mecànics del PMA veritables òrgans mecànics que han estat especialment preparats per a la seva formació.

De novembre a desembre, s'organitzaran cinc sessions de formació en anglès o en francès en els camps de base principals del Programa Mundial d'Aliments a Àfrica subsahariana: Kampala a Uganda, Juba a Sudan del Sud, Goma en República Democràtica de Congo, Kigali en Runda i Buyumbura a Burundi.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis