Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Renault Trucks: una marca fuerte en el Grupo Volvo

Renault Trucks: una marca forta en el Grup Volvo

22/10/2012

22 d'octubre de 2012

En el Saló IAA, el president de Renault Trucks, Heinz-Jürgen Löw va anunciar la renovació completa de les gammes per a juny de 2013. Alhora, Peter Karlsten, vicepresident del grup Volvo i director general de vendes i màrqueting EMEA, va recordar la importància de la identitat de cadascuna de les cinc marques del grup i ha subratllat les “grans oportunitats de Renault Trucks per reforçar la seva posició al món”. La renovació completa de les gammes hauria de contribuir a la consecució d'aquest objectiu.
Peter Karlsten, vicepresident del grup Volvo i director general de vendes i màrqueting EMEA de Renault Trucks
Peter Karlsten, vicepresident del grup Volvo i director general de vendes i màrqueting EMEA de Renault Trucks.
Va ser en el stand de Renault Trucks en el saló IAA 2012 quan Peter Karlsten, vicepresident executiu del grup Volvo i director general de vendes i màrqueting EMEA va intervenir per ressaltar l'objectiu del grup Volvo de desenvolupar les cinc marques del grup (Renault Trucks, Volvo Trucks, Mack Trucks, UD Trucks i Eicher) fins al màxim del seu potencial. «La força de les nostres marques és un enorme actiu per al grup Volvo», va declarar, “cadascuna amb la seva pròpia Història, les seves característiques úniques, les seves fàbriques, la seva xarxa i una genuïna relació amb els seus clients”. Quant a Renault Trucks, Peter Karlsten va ser molt clar: “El grup Volvo i jo mateix veiem un enorme potencial en la marca Renault Trucks i estem entusiasmats amb les seves oportunitats de desenvolupament”.

La renovació completa de les gammes Renault Trucks anunciada també pel president Heinz-Jürgen Löw s'ajusta perfectament a aquest objectiu. Renault Trucks renovarà al juny de 2013 les seves gammes Llarga Distància, Construcció i Distribució.

Empreses o entitats relacionades

Renault Trucks España, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Vídeo corporativo-Jungheinrich

    Vídeo corporativo-Jungheinrich

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    16/10/2024

  • Newsletter Almacenaje y Logística

    14/10/2024

Enllaços destacats

Advanced Factories27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Easyfairs Iberia - Logistics & Automation MadridAbus Grúas, S.L.U.

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis